23.1.2013

Masupäivitystä kuvien kera!

Kuten eilen lupailinkin, tänään palaillaan taas masukuulumisiin. Koska olen raskauteni salassa pitänyt, en ole luonnollisesti myöskään mahakuvia blogiin päivitellyt, mutta nyt niitä onkin luvassa sitten useampi! Harmikseni mulla ei oo pahemmin kuvia mahasta Islan odotusajoilta, mikä harmittaa mua kyllä aika paljon näin jälkikäteen. Toisessa raskaudessa olen kuitenkin ikuistanut myös mahan kasvamisen useammin, koska sen unohtaa yllättävän nopeasti ja tulee sitten harmiteltua myöhemmin, jos kuvia ei ole.

Isla rv.13+1 // Vauvakakkonen rv.13+6 

rv. 14+2

 Isla rv. 16+1 // Vauvakakkonen rv. 15+4 

rv. 17+5, housujen maharesori tekee masusta hassun mallisen.

rv. 18+4

rv. 19+6

rv. 20+5

Siinäpä olis mahaa kerrakseen! Pelottavaa huomata, miten paljon nopeammin maha on tällä kertaa kasvanut ja miettiä, että minkähän kokoiseksi se meinas vielä kasvaa... Mulla oli Islaa odottaessa ehkä 3-4 viikkoa myöhemmin vasta tän kokoinen maha, mitä nyt. Toisaalta edellisestä synnytyksestä ei oo kovin pitkä aika, joten kohtu tuskin on palautunut ihan täysin entisiin mittoihinsa ja jo kerran synnyttäneenä maha yleensä tuppaa venymään vähän suurempiin mittoihin, kuin ensimmäisellä kerralla.


10 kommenttia:

 1. samaa mäkin oo miettiny ku maha o ihan kaameen iso jo!:) mielen kiintoset viikot siis edessä jättimasun kaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo'o, ihmiset kauhistelee jo nyt mun mahan kokoo ja onhan se kyllä aika valtava viikkoihin nähden :D

   Poista
 2. Onnea teille kovasti tulevasta pikkukakkosesta! :) toivottavasti kaikki menee hyvin! :) ihania masukuvia oot ottanu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täälläkin toivotaan, että kaikki menis hyvin :)

   Poista
 3. Paljonko lapsille tulee ikäeroa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laskettu aika on 6.6 ja Isla on syntynyt 30.6, eli muksuille tulee ikäeroa himpun yli 11kk :)

   Poista
  2. Kiva ikäero :) Luulen ja tosissani väitän että tulee olee helpompaa kun esim tää meijän lasten ikäero. Meillä pojilla 1v9kk ikäero ja isompi lopetti tyylikkäästi päikkärit just ennen pikkuveljen syntymää. Teillä vielä varmasti nukutaan päiväunia, siltä osin pääset helpommalla, pystyt itsekkin lepäämään. Onnea kovasti, innolla seuraan miten sujuu :)))

   Poista
  3. Saas nähä miten sitä kerkeää lepäilemään, koska useinhan lapset sattuu nukkumaan just eri aikoihin :D Ja sitten niillä on tietysti nälkä, väsy ja kaikki muut hädät samaan aikaan. Mä toivon, että Isla oppis aika vikkelään kävelemään, helpottais asioita kummasti. Mutta sille ei mitään mahda, jos se kävely ei sieltä tule ennen seuraavan syntymää :)

   Poista
 4. Onnea tulevasta pojasta :) Toivottavasti kaikki menee hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä kans peukut ja varpaat pystyssä toivotaan, että kaikki menee hyvin :)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!