31.1.2013

Pikkuveikan vaatekaapilla osa 2 ja taas niitä taitoja!

Ihan mahotonta, mitenkä näitä uusia taitoja tulee nyt sit kerralla hirmuinen kasa meidän neidille. Ihan niin kuin ryömimisessä, ilman tukea istumisessa ja tukea vasten seisomisessa ei ois ollut tarpeeks, Isla päätti eilen illalla lähteä konttaamaan! Laskin kylppärissä vettä suihkusta ja Miika oli ottamassa Islalta lattialla vaippaa pois, että typy pääsee suihkuun, niin Islahan lähti konttaamaan suihkua kohti. Eihän se ollut kuin metrin matka (kahteen kertaan), mutta siitä se lähtee! Tänään ollaan liikuttu ryömimällä, mutta nyt Isla tuntuu hoksanneen käsien käytön kunnolla ryömiessäkin ja vauhti alkaa olemaan jo aikamoinen. Eiköhän se konttauskin tule sieltä kohta, kun likka huomaa, että niin pääsee nopeammin.

Eilen ja tänään tuli kivoja paketteja postissa pikkuveikalle (ja Islalle), joten päätin tehdä pikkuveljen vaatekaapista toisen osan. Islan uusi (ihana<3) kevättakki jäi kuvaamatta, mutta kuvaan sen sitten samaan syssyyn, kunhan saan ensi viikolla neidin uuden haalarinkin käsiini.

(klikkaa kuva suuremmaksi) 

(klikkaa kuva suuremmaksi)

P.S. Tänään poksui rv. 22+0! Ehkäpä huomenna onkin sitten luvassa taas mahakuvaa :)

2 kommenttia:

 1. Tuo Kappiksen punainen kauluspaita on sama, kun mitä Miksulla oli 1-v synttäreinä.
  :`) niin se aika rientää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä aika ihana! Ja mä oon innoissani, että saan vihdoinkin ostella niitä kauluspaitoja, vaikka ne ei ehkä ihan arkikäytössä ookaan käytännöllisimpiä :D

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!