30.1.2013

Pikkuveikan vaatekaapilla

Kuten tuossa jo hieman lupailinkin, nyt käydään kurkkaamassa pikkuveikan vaatekaappiin. Tai siis vaatteethan on sullottu tällä hetkellä laatikkoon, koska Islan vaatteet vie kaiken kaappitilan... Heti viimeviikkoisen rakenneultran jälkeen mä suuntasin alennusmyynteihin, koska tiesin tekeväni sieltä löytöjä. Enkä ollut väärässä, löysin kaikkea ihanaa! Alerekistäkin löytyi pikkuveikalle paljon vaatetta, koska nyt voi ostella vielä kaikkia kokoja. Mä ajattelin aluksi, että pienen pojan pukeminen tulee olemaan mulle ylitsepääsemättömän vaikeaa, olenhan pukenut tytärtäni kuukausia ja pojalle ei taida pinkit mekot sopia... Nyt pääsin kuitenkin ostelemaan niitä ihania kauluspaitoja ja muita "isojen poikien" vaatteita, joista olen aina haaveillut ja joita en ole voinut tytölle ostella. 


(kuvan saa klikattua suuremmaksi)

Kuvissa on kaikki vaatteet, jotka olen ostanut tässä viimeisen viikon aikana. Noiden lisäksi Islalta jää pikkuveikalle jonkin verran vaatetta, jotka passaavat pojalle ja joitakin sellaisia vaatekappaileitakin löytyy, jotka olen Islalle ostanut, mutta poikamaisuudessaan ne on sitten jääneet käyttämättä. Kuvissa näkyvien vaatteiden lisäksi pikkuveljelle on tulossa vielä kauluspaitaa, housuja ja muita vaatteita, kunhan ne postista kotiutuvat. Tein perjantaina mahtavia löytöjä Facebookissa erilaisilla kirppiksillä ja nyt odotan innolla, että paketit ehtivät tänne asti.

(kuvan saa klikattua suuremmaksi)

Tällaisia löytöjä tällä kertaa, itse tykkään näistä kovasti! Mikä vaatteista oli suosikkinne? Mitä taas ette suostuisi lapsellenne pukemaan, oliko sellaisia? Vinkkejä ihanista vaatteista otetaan vastaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!