27.1.2013

Uusia taitoja

Mä oon yrittäny kirjottaa tätä tekstiä jo hyvän aikaa, mutta ei tunnu tulevan yhtään mitään, kun Isla höpöttää koko ajan. Neiti keksi viikonloppuna "vaavaavaavaavaavaa"-äänteen ja nyt samaa toistetaan koko ajan. Kaikista kivointahan höpöttäminen on sillon, kun joku pomputtaa sylissä ja ääni värisee. Hassu lapsi :) Tästäkin uudesta oivalluksesta löytyy pieni videopätkä tekstin lopusta.

(klikkaa kuva suuremmaksi)

Vaikka me ollaan Islan kanssa vielä kummatkin flunssassa, ei se oo tuntunu ainakaan ton pienemmän vauhtia haittaavan millään tapaa. Isla on innostunu nyt ryömimisestä ja kaikesta muustakin touhuamisesta niin paljon, ettei malttais millään pysyä paikoillaan edes pientä hetkeä. Samaan aikaan, kun Isla on alkanut liikkumaan enemmän, on päiväunien määrä tippunut 4-5 unista kolmeen, mikä on mun mielestä tosi vähän, kun oon tottunu siihen, että Isla vetää useammat pikapäikkärit päivän aikana :D Onneksi likka viihtyy nykyään myös ihan hyvin itekseen (= touhottaa ympäri asuntoa), niin mäkin saan touhuttua omia juttujani. Mä olen kans yrittänyt olla ahkera, vaikka flunssan takia veto meinaakin olla poissa. Me kotiuduttiin äsken mökiltä ja oon tässä siivoillu ja hoitanu muita asioita parhaani mukaan, kun Miika touhuaa Islan kanssa. Mikäköhän pesänrakennusvietti muhun on iskeny, kun oon vaan ihan hulluna siivonnu? Tää ei oo normaalia :D

(klikkaa kuva suuremmaksi)

Me oltiin perjantaista lauantaihin ihan vaan kotosalla, mutta eilen alkoi tuntua siltä, että vois olla ihan kivaa käydä mökillä. Niinpä pakattiin kamppeet ja soitin pikapuhelun äidille, että oltais tulossa mökille. Porukat ihmetteli sitä, miten viikossa tai kahdessa voikaan tapahtua niin suuri harppaus eteenpäin liikkumisen osalta. Viimeks Isla liikkui korkeintaan metrin tai puoltoista jonkun lelun perässä, mutta tällä kertaa ryömittiin mökkiä ympäri, yritettiin sohvan alle, leivinuunin kimppuun, kenkätelineeseen ja miljoonaan muuhun paikkaan. Islan kanssa saa olla aika varovainen nyt mökillä ollessa, sillä likkaa tuntuu leivinuunin alatuhkaluukut kiinnostavan kovasti ja ne on tosi kuumat sillon, kun uunia lämmitetään. Ja mikäpä olisikaan sen mielenkiintoisempaa, kuin kielletyt asiat?

Eilen annettiin Aamu-serkun potta Islalle tutkittavaksi, se kun tuntui erityisen paljon kiinnostavan. Aikansa pottaa pyöriteltyään Isla könys ihan muina miehinä pottaa vasten seisomaan ja me ihmeteltiin, että neitihän tais just oppia uuden taidon. Hetken päästä sama toistui, mutta sen jälkeen Isla ei enää uutta taitoa halunnutkaan esitellä. Yritin kyttäillä puhelin valmiina, josko olisin saanut kuvan räpsäistyä, mutta Isla oli ilmeisesti asiasta eri mieltä ja kuvia en tästä uudesta taidosta harmikseni saanut. Eiköhän Isla kohta ala harjoittelemaan tukea vasten seisomista useammin ja sitten yritän olla tarpeeksi nopea kameran kanssa!

Höpöttäjä<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!