14.2.2013

Hempeilyä vai eikö sittenkään?

"Ai miten niin kiellettyä?"

Mä meinasin aloittaa tän postauksen hempeilemällä, kuten muutkin, mutta sitten päätin toisin. Tai Isla päätti. Tai ei oikeastaan Islakaan. Niinpä kerron heti alkuun, kuinka meillä vitkuteltiin taas iltapuuron kanssa reilu puoli tuntia ja just kun oli viimeisen maitotipat pullosta menossa, tuli laatta kylään. Me katottiin Miikan kanssa silmät pyöreenä, kun kaikki neitin massuun menny tuli samaa reittiä takaisin. Ensimmäinen ajatus oli, että ei kai taas... Edellisestä kerrasta ei nimittäin ole pitkä aika, muistanette tämän postauksen? Aiemmat kerrat pistin hirmuisen flunssan piikkiin, mutta nyt flunssa on jo helpottanut, joten syytä en tähän keksi. 

Jotta ei menis ihan eritepostaukseksi tämä teksti, voisin kertoa myös miten ihana mies mulla on. Ainakin toisinaan. Miikahan ei oo maailman romanttisimmasta päästä, sen mielestä muistamisen arvoisina hetkinä sopiva lahja on vaikka valkosuklaalevy ja Pringles-tuubi (ei pahalla mussu...). Tänään tuo miekkonen kyllä yllätti minut (ja varmaan itsensäkin) totaalisesti raahaamalla hempeän kukkapuskan kotiin, kera Geisha-levyn ja ripsienpidennyslahjakortin! Ohhoh... Kukista sain sentään räpsäistyä jonkun kuvan, suklaa ehti tyydyttämään allekirjoittaneen suklaahimoa ennen kuin pääsi kuvattavaksi. Mä olen jo jokusen tovin haaveillut, että pääsisin kokeilemaan ripsipidennyksiä, omat räpsyttimet kun ei maailman pisimmät oo ja nykyään ne ei halua enää taipuakaan mihinkään. Siis en ymmärrä, ennen mun ripset suostui taipumaan aika nätisti, mutta nykyään ei sitten millään, vaikka murjoisin niitä miljoona kertaa taivuttimen kanssa. Kummallista.

Kuva kukkapuskasta ja sekin aika kehno. No, aina ei voi onnistua :D

Miika siivoo edelleenkin Islan jälkiä keittiöstä (mä siivosin viimeks;)), joten pääsin hetkeksi istahtamaan koneelle. Ehkäpä nautiskelen sipsikipon viimeiset naksut ja painun nukkumaan, oon oottanu yöunia jo varmaan yhen puol vuorokautta :D Heräsin tänään taas 04.30 Miikan kelloon ja seuraavan kerran uni tulikin vasta kolme tuntia myöhemmin. Ei siinä ehtinyt kovin pitkään nukkumaan, ennenku Isla heräs. 

Ihanaa ystävänpäivää kaikille lukijoille! <3 Onko teitä muistettu mitenkään? :)

P.S. Olettehan huomanneet tykkää-nappulan jokaisen tekstin lopussa? ;)


6 kommenttia:

 1. Isla on kyllä niin suloinen! Voiskohan kenties tuossa ruoan oksentamisessa olla kyse jonkin asteisesta ruoan takaisinvirtauksesta? No toivottavasti on vaan ihan jostain normaalista kyse. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isla on kyllä söppänä! Pitää seurailla tilannetta ja toivoa, että oksentelu ei alkais toistumaan useammin :)

   Poista
 2. Olisko puuro liian kuumaa tai klönttistä, jos siks alkais oksettaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän likka vitkuttelee sen verran puuron kanssa, ettei se tosiaankaan voi olla kuumaa ja klönttejäkään ei ollu :o

   Poista
 3. Ruoan takaisinvirtaus, keliakia tai jokin vilja-allergia, ei vaan pidä puuron mausta/koostumus huono, korvatulehdukseen voi myös liittyä oksentelua.. Voisko johtua jostain näistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Refluksin osaisin jo melkein sulkea pois, kun ei muita oireita ole ollut ja tuokin aika satunnaista. Keliakiakin lienee ois aiemmin ilmennyt, kun on kuitenkin jo pidempään viljatuotteita syönyt? Puuro ei varmasti Islan lempparia oo, sen verran nihkeilyks tuo iltapuuro aina menee :D Korvatulehdusta Islalla ei varmaankaan oo, vaikka sitä jossain vaiheessa epäilinkin flunssan kylkiäisenä. Kipeen oloinen ei oo ja korvaa kaivetaan lähinnä tylsyyteen :D Jospa ne aiemmat oksentelukerrat ois johtunu tosiaan ihan siitä räästä kurkussa ja tää olis joku satunnainen kerta.

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!