28.2.2013

Huh!

Kuten arvata saattaa, blogihiljaisuus johtuu koko konkkaronkkaa kiusanneesta mahataudista, mitä ilmeisimmin norosta. Oireet ainakin on tuntuneet passaavan noroon enemmän kuin hyvin ja sitä on ollut nyt liikkeellä tosi paljon. Itse oon ainakin toistaiseksi vielä taudilta välttynyt (onneksi), mutta olo on ollut hiukan vetämätön, eikä yletön siivoaminen ainakaan ole asiaa auttanut. Isla alkoi oksentelemaan sunnuntaina ja viimeisimmän kerran oksensi toissailtana, sen jälkeen on massu ollut vielä sekaisin. Koko sairastelun ajan meidän pikkulikka on ollu kuitenkin varsin virkee, paitsi eilen ja tänään on sitten nukkunut normaalia enemmän ja ollut kärttyinen. Syy kärttyisyyteen voi olla myös hampaissa, joita meillä on vihdoinkin alettu tekemään! Maanantaina huomasin pienet sahalaidat likan suussa alhaalla vasemmalla, nyt ilmeisesti viereen on myös toinen puhkeamassa, ainakin olin näkevinäni jotain kuultavan ikenen läpi. Myös Isla itse on huomannut, että suussa on jotain uutta ja ylimääräistä, koska uutta hammasta tunnustellaan koko ajan niin sormella kuin kielelläkin.

Uudet lelut on olleet kova sana! 


Miikaan mahatauti iski tiistaina, onneksi se kuitenkin meni pääasiallisesti ohi sen illan aikana. Luojan kiitos toinen potilaista sentään osas ite mennä vessaan :D Ei nimittäin paljoa naurattanut tiistai-iltana, kun Miika makas sängyn pohjalla, mä siivosin parit oksennukset keittiöstä ja yhdet sonnat sängystä. Niin ja hajotin selänkin, kun käytin oksennuksen peitossa olevan likan suihkussa. Tai no en oikeastaan hajottanut, mutta selkä on ollut normaalia kipeämpi tiistain jälkeen. Islaa oksentelu ei tuntunut haittaavan, likka vaan ihmetteli vähän tilannetta ja jatkoi touhuamista normaaliin tapaan.

Löysin Islalle ihanan mekon ja se pääseekin parin viikon päästä käyttöön serkun synttäreille :)

Mun rakkaimmat <3 ... joskin vähän väsyneet sellaiset.

Tänään nukuttiin koko porukka melkein kahden tunnin päikkärit, koska kaikki tuntu olevan enemmän tai vähemmän vetämättömässä kunnossa. Jospa tää alkais nyt pikkuhiljaa helpottamaan, ettei mun tarvii vaivata teitä enää eritepostauksilla :D Toivon todellakin, etten itse sairastuis tuohon kenkkuun tautiin, koska jo pelkkä sairastaminen on aika rankkaa, saatika sitten jos joutuu vielä lapsen hoitamaan samalla. Pidän sormet ristissä ja toivon parasta, yleensä kun noi taudit tarttuu muhun ku rutto...

P.S. Tulossa postausta ainakin raskaudesta tänään poksuneiden tasaviikkojen kunniaksi (26+0!), Islan kuukausikatsausta ja kurkkausta muksujen vaatekaappiin, mitä kaikkee uutta ja ihanaa sinne on ilmestynyt :)

6 kommenttia:

 1. hei pakko kysyy ku tilasin meiän Minskulle ton takin! mut eik sitä saa ku liikkeestä? ku en mä sitä netistä oo löytäny vaik muistan et oisin nähny :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin ton ihan kivijalkakaupasta, mutta kyllä netissäkin näytti olevan!

   http://www.lindex.com/fi/lapset/baby-44-86-cm/paeaellysvaatteet/6912803/Takki/?styleId=37230409

   Poista
  2. oonpas kirjottanu sekavasti!! :D meinasin nimittäin tuota pipoa että saako sitä :D

   Poista
  3. Sitä ei tosiaan taida saada, ei ainakaan omaan silmään sattunu nettisivuilla :)

   Poista
 2. Voi ei, teille iski kanssa noro.. Meillä oli mulla ja Nellalla, mieheen ei ihme kyllä iskenyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se kävi meilläkin kylässä. Onneks ollaan taas suurin piirtein terveitä!

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!