23.2.2013

Lauantain ulkoiluaIsla kävi tänään ottamassa taas aamupäivästä vähän tuntumaa lumeen ja nyt uskallettiin jo jopa vähän liikkua! Päällä ollut haalari ei ollut tilanteeseen ehkä se parhain, sillä puku on tosi liukas ja tönkkö päällä, mutta niin se Isla vaan lähti sekin päällä mönkimään ja hoksasipa neiti jopa, että lumen syöminenkin on kiva juttu :D Isla kokeili ensimmäistä kertaa myös pulkkaa mummon kanssa ja kylläpä napotti likka nätisti menopelissään. Hetken kuluttua homma alkoi kuitenkin tympimään, joten Isla kiepahti oma-aloitteisesti pulkasta alas mahalleen ja alkoi syömään lunta :D Hassu tuo meijän pikkumimmi... Nyt Isla nukkuu tyytyväisenä vaunuissa pihalla, on nukkunut itse asiassa jo puoltoista tuntia. Tais aamupäivän aktiviteetit väsyttää meidän ikiliikkujan.


Sain jopa kameran kaivettua esille näin lauantain kunniaksi, yleensä kun oon mökillä aika laiska kuvailemaan. Toinen porukoiden kissoista kävi tekemässä tuttavuutta Islan kanssa nyt, kun likka oli vaaraton haalari päällä ja tumput kädessä :) Kissatkin on alkaneet jo tajuamaan, että Isla kannattaa kiertää kaukaa, koska varsinkin Miinan pitkästä turkista on hyvä tarrata kiinni. Luna on muutenkin vähän arempi, joten se on kiertänyt Islan suosiolla koko ajan kauempaa. Isla tykkää hirmuisesti kissoista ja aina kun näkee lattialla nelijalkaisen karvaotuksen, perään lähdetään hirveällä kyydillä ja ihmetellään, että minkä takia ne menee karkuun... Kivaa lauantainta kaikille, muistakaahan levätä ja syödä hyvin, jos siihen on mahdollisuus :) Mä jään odottelemaan vesi kielellä wieninleikkeitä, jotka äiti alkaa kohta toivon mukaan tekemään. 

P.S. Meidän laps on oppinu hirnumaan, kun aasi... Niin ja kiljuminenkin on kivaa, korvat kiittää.

7 kommenttia:

 1. Minkä rotuinen tuo kissa on? :) Todella kaunis ja kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miina on maatiaiskissa. Emä on lyhytkarvainen, kilpikonna-värityksellä varustettu maatiainen, joten isäksi ollaan epäilty norjalaista metsäkissaa tai vastaavaa :)

   Poista
 2. Voi hurja mikä söpöläinen tuo neiti on!!! :) -Minna-

  VastaaPoista
 3. Voi miina, se on niin ihana! Ja isla on myös ihana! :)

  VastaaPoista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!