21.2.2013


Miten parin päivän blogihiljaisuus voikaan vaikuttaa niin paljon, että kirjoittaminen tuntuu takkuavan kahta kauheammin, kun ei tiedä mistä aloittaisi ja mitä kertoisi. Syynä hiljaisuuteen on ollut ihan puhtaasti mun laiskuus ja halu viettää se vähäinenkin vapaa-aika Miikan ja Islan kanssa. Nyt kun meidän pieni rämäpäämme on todellakin vahdittava, lelut on tyhmiä ja halutaan koko ajan vain kiipeillä, joudun olemaan koko päivän silmät selässä. Islan päiväunet kuluvat kotitöiden tekemiseen ja aikaa blogille ei tunnu jäävän. Yritän nyt kuitenkin vähän taas kunnostautua blogin suhteen, mutta viikonlopuksi ollaan taas näillä näkymin lähdössä mökille ja sieltä käsin päivittely voi jäädä vähemmälle :) 

Eilen saatiin pitkästä aikaa nauttia taas auringonpaisteesta ja kuinka tuo valoilmiö voikaan piristää! Tänään ilma on taas jälleen harmaa ja se vaikuttaa heti omaankin mielialaan. Oi kevät, voitko tulla nythetitänne pian?
Ainiin, Isla oppi toissailtana uuden ilmeen ja me meinattiin Miikan kanssa kuolla nauruun! Mitä enemmän naurettiin, sitä enemmän saimme nauttia pikkuapinamme ilveilystä <3

Siis mistä ihmeestä se on ton ilmeen oppinu? :D Rakas apina <3

P.S. Vihaan bloggeria. Rämpytin yhen viis minuuttia "Julkaise"-nappulaa, kun sen kanssa oli taas ongelmia ja sitten hävis otsikko, eikä se suostu sitä enää lisäämään. Love u <3

8 kommenttia:

 1. voi luoja mikä ilme!!! Tullaan huomenna pällistelemään :--D
  kuolen nauruun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä räkätin kans vedet silmissä ja liekkö neiti ottanu siitä ihteensä, sillä tuon illan jälkeen ei veikeää ilmettä oo näkyny 8)

   Poista
 2. Ihana ilime!:DD Mistä on tuo Islan raidallinen paita?
  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuapina<3 Islan paita tai oikeastaan tunika on Seppälästä :)

   Poista
 3. Voi mikä suloinen ilme :)Osaa noi pienet ihmiset olla niin ihania ja hupsuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edes Miika, joka on ilmeiden mestari ei pysty samaan kun meidän tättähäärä :D

   Poista
 4. Voi miten hauska ilme!! :D Isla on tosi söpö ja ihanan näköinen lapsi. Tykkään muutenkin blogistasi, kiinnostavia ja asiallisia juttuja joita jaksaa lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi ilme tais olla yhden illan villitys, sillä nyt sitä ei oo näkyny moneen päivään :( Kiva kun tykkäät lukea!

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!