28.2.2013

Rv. 26+0!

Kylläpäs maha näyttää pieneltä, liekkö vaatetus hämää? (kuvat saa klikattua suuremmiksi)

Tämän viikon hittisana lienee närästys, joka alkoi eilen tosissaan kiusaamaan. Närästyshän tuli mukaan kuvioihin jo alkuraskaudessa, mutta tähän asti korventava polte kurkussa on ollut aika harvinaista herkkua ja närästys on ollut varsin siedettävää, eiliseen asti. Eilen närästi monta kertaa päivän aikana ihan kunnolla ja tänään sama tahti on jatkunut. Nyt se hauskuus taisi todellakin alkaa, viimeisen raskauskolmanneksen kunniaksi! Tuskin tämä vielä mitään on loppuaikaan verrattuna, mutta en muistanutkaan, että tämä on näin kenkkua. Nopeasti se unohtuu :)

Pikkujäbä on aktiivisimmillaan illalla ja aamulla, päivät vietetään aikalailla hiljaiseloa ja en tunne liikkeitä muutenkaan niin hyvin, kun olen itse liikkeellä. Mullahan on etuseinämäistukka, joka vaimentaa potkuja entisestään. Mahassa muljutaan kuitenkin kiitettävästi ja toisinaan kylkiin potkitaan sellaisella sarjatulituksella, että huh huh! Isla on vielä niin pieni, ettei ymmärrä käsitettä vauva ja vielä vähemmän sitä, että sellainen asustelee mahassa. Mahaa pitkin on kuitenkin hirmuisen kiva kiipeillä, joten pahoittelut pikkuveikalle Islan puolesta. No, tottuupahan pikkujäbä vähän rajumpaan käsittelyyn :D

En ole pitkään aikaan lisännyt blogiluettelooni uusia blogeja, vaikka kaipailisinkin ehkä luettavaksi sellaisia raskausblogeja, joissa oltaisiin suunnilleen yhtä pitkällä kuin minä (saa vinkata!). Lukulistassa on kuitenkin kymmeniä ja taas kymmeniä blogeja, mutta onnekseni olen huomannut, että useissa blogeissa on alettu odottamaan toista lasta, joita olen alkanut lueskelemaan jo aikoja sitten :)

6 kommenttia:

 1. Mulla on viikot 32 :) mulla kun ei ole ollut pahoinvointi koko raskaus aikana, on närästänyt sitäkin enemmän ja kovemmin..tuntu jo et se polte tulee ulos kurkusta :D tosin enää sitäkään ei ole ollu n. Kuukauteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn kurkkailee sun blogia :) Toi närästys on kyllä jotain niin inhottavaa, mutta onneks se ei loppuelämää kestä.

   Poista
 2. että useissa blogeissa on alettu odottamaan toista lasta, joita olen alkanut lueskelemaan jo aikoja sitten :)

  onko toi muiden mielestä vähä hassu lause? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassu tai ei, en saanu sitä muokattua järkevämmäksi iltaväsyssä :)

   Poista
 3. Moikka, blogisi on todella hyvä. Tykkään paljon.
  Ajattelin kun olette niin nuoria, niin miten teidän vanhempanne reagoivat raskausuutisiin sekä Islan että tämän pikkuveljen kohdalla. Tietenkin lopulta varmaan innoissaan ovat olleet, mutta alkureaktiot kiinnostaa :)
  Mietin vain, kun oma äitini olisi varmaan ollut ihan kauhuissaan jos oisin sinun iässäsi ruvennut odottamaan lasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mun äiti on äärimmäisen lapsirakas ja oli alusta asti tosi onnellinen meidän puolesta, vaikka varmasti hieman yllättyikin meidän valintaa ryhtyä vanhemmiksi suht nuorina :) Miikan äiti järkyttyi totaalisesti, hieman vanhanaikainen kun on (ensin ammatti, ura ym.), mutta hetken ajatusta sulateltuaan oli onnellinen meidän puolesta :) Kummankin isät on perisuomalaisia miehiä, jotka ei paljoa tunteitaan näytä, mutta aika yllättyneiltä vaikuttivat ihan alkuun. Pikkuveikasta kaikki tuntui olevan alusta asti innoissaan, oltiinhan me jo yhden lapsen vanhempia ja todistettu, että pystytään kantamaan vastuumme mallikkaasti :)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!