10.2.2013

Vaatefiilistelyä

Siis voiko ihminen olla näin innoissaan joistain tennareista? Ja jos ne ei oo ees itelle, vaan lapsille? Mä päätin lauantaina asettaa itseni hetkeksi shoppailukieltoon, ainakaan en saa ostaa muksuille mitään vaatteita heräteostoksina, tarpeelliset hankinnat on sitten erikseen (välikausirukkaset ym.). Katotaas miten hyvin mun päätös pitää, mä kun en oo ennenkään ollu hyvä pitämään lupauksiani, ainakaan tällaisissa asioissa :D

Kävin perjantaina pyörähtämässä KappAhlissa kanta-asiakaspäivillä, koska kaikki tuotteet oli -25%. Ostin Islalle pari kappaletta yökkäreitä, koska entiset alkaa käymään jo pieneksi ja mä vaan tykkään likimain eniten juuri Kappiksen yökkäreistä, koska niissä on vetskarit. Muilla vaatekaupoilla ei juurikaan tunnu olevan vetskariyökkäreitä tai sitten ne on terällisiä, ei siis lainkaan sopivia meille. Islalla on muutama terällinen yöpuku, mutta oon todennut ne varsin turhiksi, kun neiti vääntää jalat pois lahkeista ja sitten huudetaan, kun jalat on solmussa yökkärin sisällä :D Vetskariyökkärit on aika ehtottomia meidän likalla myöskin siitä syystä, että ne saa nopeasti kiinni, eikä tarvii ährätä neppareiden kanssa, Isla kun ei oo periny multa ainakaan maailman pisintä pinnaa. Löysin KappAhlista myös pikkuveljellekin jotain, nimittäin hupparin ja bodyn. Oon nyt ihastunu poikien vaatteissa tollaiseen kirkkaan oranssiin, i-h-a-n-a. Mä toivon, etten kerro viikon päästä vihaavani oranssia :D 

Lauantaina me lähdettiin pyörähtämään Islan kanssa uudemman kerran kaupungilla, kun Miika oli töissä. Mehän mentiin jo perjantaina mökille, mutta kaikki lähti lauantaina aamusta jonnekin päin huitelemaan, niin lähdettiin mekin sitten Miikan kyydillä kaupunkiin, ettei tarviis korvessa tylsistyä. Olin jo hetken aikaa kuolannut H&M:llä ihania tennareita poikien puolelta Islalle, neidillä kun ei mitään kenkiä vielä ollu ja välikausihaalari on kuitenkin terätön. Siispä kävin koppaamassa likalle varsin päheen näköiset popot henkkamaukalta, eikö ookki ihanat? Lindexiltä löytyi vielä alerekistä Islalle yks kiva body, niille onkin nyt tarvetta, kun entiset alkaa käymään pieniks. Ja viimeisin, muttei suinkaan vähäisin ostos. Ajattelin pyörähtää pikaisesti vielä Sokoksen kenkäpuolella, josko siellä ois ollu Islalle jotain kenkiä kesäks. Eipä löytyny neidille kenkiä, mutta jotain muuta kuitenkin. Siis voiko pienelle pojalle olla päheempiä tennareita? Kun näin noi KangaROOSin tennarit alerekissä, en vaan voinu jättää niitä sinne! Siitähän ei oo vielä tietoa, onko noi meidän pojalle passelit ens keväänä/kesänä, mutta sen näkee sitten. Olis kuitenkin ollu mun mielestä tyhmää jättää ne sinne hyllyyn, kun kengissä oli -70% alelappu, joka tarkotti että kengille jäi hintaa vaan 14,1€. Toivotaan parasta, että tennarit ois pikkuveljelle passelit reilun vuoden päästä :)

Pikkuveikan popot!

Sokos. 

Islan päheet tennarit, mäkin haluun tollaset! 

H&M.

Lindex.

KappAhl.

KappAhl.

KappAhl.

KappAhl.

 Isla on oppinu illistelemään, toi on vaan jotain niin suloista <3


4 kommenttia:

 1. Toi ostalakko on niin tuttua mullekkin, mut se on niin vaikeeta :D lastenvaatteet on vaan niin ihania :) Minkä kokoiset noi Islan popot on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinno mun ostolakko loppu jo tänään... En voinu vastustaa ihanaa mekkoa kirppiksellä :D Tosin kai mä sen sain ostaa, koska Isla tarvii sen ens kuussa serkun synttäreille. Islan tennarit on muistaakseni kokoa 22, jotta sinne mahtuu vielä kylmemmillä keleillä villasukkakin toivon mukaan :)

   Poista
 2. Että miten päheet tennarit!! ;) -Minna-

  VastaaPoista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!