25.3.2013

Äiti, älä kuvaa!


Rakkaasta tyttärestämme on tullut viime aikoina kamerakammoinen tai oikeastaan kuvattavana oleminen on likan mielestä ehkä tylsintä maailmassa! Aina kun kaivan kameran esiin, Islaa ei vois koko touhu vähempää kiinnostaa ja yleensä kameraa kontataan karkuun niin kovaa, kuin vikkelillä kintuilla vaan pääsee. Islan mielestä kameran pakoilu on oikeastaan aika hauskaa puuhaa. Myös hymyjen ja erilaisten ilmeiden metsästys kameran kanssa tuntuu olevan tuhat kertaa entistä vaikeampaa, mieluiten kameralle näytetään totista ilmettä. Onneksi Isla ei sentään pelkää kameraa, sehän se tästä vielä puuttuis :D Taitaa neiti vaan tulla äitiinsä, mä en nimittäin yhtään tykkää olla kameran edessä, mieluummin viihdyn kameran toisella puolella kuvaajana. Miikakaan ei viihdy kameran edessä, eikä oikeastaan takanakaan. Meitä vanhempia voinee siis osoittaa syyttävällä sormella, kun likka ei erityisemmin kamerasta välitä. Tai ehkä Islasta tuleekin valokuvaaja, sillä kamera kyllä kiinnostaa suunnattomasti ja siitä voi vetää palkokasvin nenään, jos äiti ei anna kameraa räveltää ;) 

Onko muiden lapset linssiluteita vai kamerakammoisia? :)


4 kommenttia:

 1. Meidän neidistä on tullut oikea lissilude, heti kun näkee kameran niin alkaa mahdoton hymyily ja ilmeily :)Tainnu tässä asiassa tulla isäänsä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun Islakin tykkäis olla kameran edessä, mut ei! No, ehkä sit jossain vaiheessa :)

   Poista
 2. Meijän poika on kunnon linssilude. Aina kun otan kameran esille niin toinen virnuilee vähintääkin typerän näkösenä. :)

  *mun blogini http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!