24.4.2013

YÄK!Tätä mieltä oli meidän neiti ensimmäisestä lusikallisestaan maustamatonta jugurttia. Tänään käytiin likan kanssa neuvolassa ja saatiin lupa aloitella hapanmaitotuotteet, halusin heti tietysti päästä kokeilemaan ja ensimmäisenä kokeiluun valikoitui maustamaton jugurtti, koska meidän lähisiwassa ei hirveästi tuota valikoimaa ollut. Islan ilme ensimmäisen lusikallisen jälkeen oli kyllä vähintäänkin näkemisen arvoinen, naama vääntyi nurinpäin ja jugurttia makusteltiin suussa pitkään ja hartaasti. Innokkaasti neiti oli kuitenkin ottamassa vastaan seuraavaa ja sitä seuraavaa lusikallista, en tosin uskaltanut antaa muutamaa lusikallista enempää ensimmäisellä kerralla. Alkuirvistelyjen jälkeen jugurtti upposi hyvin, ehkäpä huomenna testaamme lisää?

Mun aamu ei tänään lähtenyt taas käyntiin ihan niin kuin elokuvissa tai ainakaan ihan niin kuin suunnitelmissa. Heräsin silmät ristissä klo 04.30 Miikan herätyskelloon ja vaikka kuinka olis väsyttänyt, niin uni ei vaan tullut uudestaan. Pyörin sängyssä pari tuntia ja vihdoinkin puoli seiskan aikaan torkahdin herätäkseni kymmenen yli seiska siihen, kun neiti alkaa jollottelemaan sängyssä. No, ei se mitään, meidän piti muutenkin herätä aikaisin neuvolan takia, joten eikun ylös vaan ja tee tulille. Laitoin Islan odottelemaan syöttötuoliin puuron jäähtymistä ja aloin väsäämään itselleni puuroa, ei ehkä olis pitänyt. Kaadoin nimittäin pari desiä kiehuvaa vettä kädelle, hups. Eikä siinä vielä kaikki, lämmitin vettä uutta puuroannosta varten ja toistin edellä mainitun. Kuka on niin tampio, että onnistuu kaatamaan kahdet kiehuvat vedet peräkkäin päälleen ja vieläpä samalle kädelle? No minä ilmeisesti. Loppujen lopuksi uitin kättä vesikipossa samalla, kun syötin toisella kädellä lapselle puuroa. Käden viilentämisen takia meille tuli lopulta niin kiirus neuvolaan, että mulla jäi puurot syömättä ja tee juomatta. Turhaa kärsimystä? Kyllä. Onneksi Isla oli tosiaan syöttötuolissa, eikä esimerkiks mun kintussa roikkumassa, olis voinu tulla aika pahaa jälkeä. Mun kättä koristaa nyt useampi aika jättikokoinen vesikello, joista osa on jo puhjennut. Voin kertoa, että sattuu. Käden polttamisen jälkeen räpylä oli useamman tunnin niin tulessa, että itku meinas päästä. Ainiin, kaiken hyvän lisäksi vettä alkoi tulla ulos päästessä ku esterin just sieltä ja tietenkin koko talouden ainoa sateenvarjo oli autossa ja Miika oli autolla töissä. No, neuvolaan selvittiin ajoissa, minä tosin näytin uitetulta koiralta, lapsella oli sentään sadesuoja. 

Yksi hirmuisen kaunis vesikello (yäk!) ja nyt niitä on monen monta lisää sormien väleissä, sattuu :D


Toivottavasti huomenna on parempi päivä! ;)

10 kommenttia:

 1. Voi ei. :( koita ny parannella kätes kuntoon! :)

  -Riikka

  VastaaPoista
 2. Auts, onpas sulle sattunut ikävästi :/ Neuvolakuulumisia odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en yleensä pahemmin sählää, mut tänään ois voinu jäädä sänkyyn koko päiväks :D Mun neuvolakuulumiset tulossa huomenna, Islan vajaan viikon päästän kun tulee 10kk täyteen!

   Poista
 3. Mikä kamera/putket teillä on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamera on Nikon D5100 ja siihen löytyy 18-55mm ja 55-200mm putket :)

   Poista
 4. Raejuustoa kehiin. Meillä se on niin pelastaja, jos on jotain pakko saada tehtyä. Desi raejuustoa pöydälle, sotku on taattu :D Piimää kun annoin nii alko oksentelee, vois kyllä jo pikkuhiljaa totutella uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä eilen jo maalailin piruja seinille, kuinka meillä on joka paikkaan liimautunu sitä raejuustoa :D Islallakin kun tahtoo olla tapana, että se mitä ei saada sattumaan suuhun, niin viskotaan pitkin lattioita.

   Poista
 5. Mun on pitänyt jo monta kertaa tulla sanomaan että sä saat mielettömän hyviä kuvia Islasta ja kaikesta muustakin! :) ja Isla on aivan sun näköinen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! Onpa kiva, ku ees joku sanoo Islan näyttävän multa, kaikki muut kun tuntuu olevan sitä mieltä, että likka on ihan isänsä näköinen :D

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!