27.5.2013

Kiirettä pukkaa!

Me täällä nuuskutellaan vauvan tuoksua ja yritetään parhaamme mukaan täyttää kummankin lapsen tarpeet, joten hirveämmin ei ole ehtinyt koneelle istumaan. Isla kotiutui tänä aamuna mökiltä ja pikkuveljeä tervehdittiin ensimmäisenä varastamalla tutti suusta ja seuraavaksi yritettiin hieman läpsäistä. Juu'u, taitaa meidän likka olla hieman mustat sukat jalassa ja sen on kyllä huomannut tänään. Isla tekee jatkuvasti kiellettyjä juttuja ja kiukuttelee, mutta suotakoon se hänelle, viehän pikkuveli nyt huomiota, jota on aiemmin suotu vain yksinomaan Islalle. Hirveämmin ei lepäilemään ole ehtinyt, sillä silloin kun pikkuveikka on unilla, haluaa Isla olla äidin kanssa ja nauttia huomion keskipisteenä olemisesta.

Kummallakin on ollut kädet täynnä töitä koko päivän, kauhulla odotan perjantaita kun Miika palaa töihin ja mä jään kahden lapsen kanssa kotiin. Onneksi mun äiti jää ens viikolla kesälomalle, joten apukäsiä on tarvittaessa saatavilla ja ne tuleekin varmasti tarpeeseen. No, eletään nyt päivä kerrallaan ja katsotaan miten meidän arki lähtee rullaamaan :)19 kommenttia:

 1. Voi kun hän on pieni ja sievä ♥

  VastaaPoista
 2. Suloinen pieni poika <3 on kyllä niin eri näköinen kun Isla :-) liekkö sitten nyt tullut sinuun, niin kun taisit miettiäkkin?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joitakin piirteitä poika on minulta selvästi perinyt, mutta ei kyllä ole oikein minunkaan näköinen. Miikan kanssa eilen naureskeltiinkin, että kenenköhän tuo laps on kun ei oo oikein kummankaan näköinen :D Mutta saas nähdä sitten kun vähän kasvaa, että kumman näköä tulee enemmän :)

   Poista
 3. Mikä söpöläinen!! <3 Minä taas huomaan heti jotain samaa kun Islassa. :) Ihania kuvia. Voi että mun kuume vaan nousee ja nousee! Kiva kun kerkesit käydä vähän kertomassa kuulumisia. Nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain samaa noissa muksuissa kyllä on, vaikka ovatkin ihan eri näköisiä :)

   Poista
 4. Voi ei, kun toinen on pieni ja suloinen! <3 nyt se vauvakuume vasta kasvaaki itellä! ;)

  -Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvakuume on petollista ja tiedän, ettei se ainakaan helpota pienten vauvojen ihailulla ;)

   Poista
 5. Teidän pikkuveli on kyllä hurmaavan suloinen <3 Ajatella että oma 2,5kk vanha pikku mies tuntuu muka jo isolta kun vertaa tällaisen ihan tuoreeseen nyyttiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvat kasvaa kyllä niiiin nopeasti! Islakin tuntuu jättiläiseltä pikkuveikkaan verrattuna, mutta pitää muistaa että vauvahan sekin vielä on ja saa ollakin :)

   Poista
 6. Oi miten pieni ja suloinen! iskee vauvakuume. Toi puku on niin ihana<3 :)- Heidi

  VastaaPoista
 7. Järjettömän suloinen pikkuinen. :> Saanko udella minkä kokoinen tuo ylimmän kuvan kokopuku on? Mietin kun kyseinen vaate löytyy meiltäkin hamstrattuna koossa 56...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo jumpsuit on kokoa 62cm ja niin kuin huomaa, niin poju hukkuu siihen :D Meiltä löytyy myös toinen KappAhlin jumpsuit koossa 56cm ja sekin on vielä tosi reilu.

   Poista
 8. jotain maailman ihaninta <3 mäki haluun ;D

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana pieni pakkaus <3 miten mä vielä malttaisin odottaa omaa saapuvaksi?! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottavan aika on pitkä! Mäkin tuskastelin ennen synnytystä, että miten jaksan odottaa, kun tuntuu että kaikki synnytti ennen mua :D

   Poista
 10. Onpas kyllä mahdottoman suloinen pienimies. Onnittelut vanhemmille :)

  VastaaPoista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!