6.6.2013

Kesää, flunssaa ja väsymystä

Huh, täällä ollaan taas linjoilla! Muutaman päivän blogitauko tuli ihan tarpeeseen, sillä maanantain ja tiistain helle + Miikan työvuorot 06-20 sai puristettua musta viimeisetkin mehut ja blogin päivittäminen pitkän päivän päätteeksi ei saanut mua hirveesti innostumaan. Tuntuu näin alkuun hirmu rankalta olla kahden pienen muksun kanssa tosi pitkää päivää kotona kolmestaan, mutta ehkäpä tää on vaan alkukankeutta ja homma alkaa sujumaan, kunhan vähän totuttelee :) Mun mielestä on ihanaa, että ulkona on lämmintä, mutta kyllä tuo helle vie aika tehokkaasti ne viimeisetkin voimat. 

Me tultiin eilen taas koko konkkaronkka mökille ja eipähän ainakaan vilinää ja vilskettä puutu, kun joukon jatkona on vielä sisko meidän kummitytön kanssa. Täällä on ainakin melua riittänyt ja kukin on saanut vuorollaan toimittaa erotuomarin virkaa, kun serkukset nahistelevat leluista ja keksivät (tai lähinnä Isla) ilkeyksiä ;) 

Isla on ollut nyt muutaman päivän aika räkäinen ja hetkittäin likka on kiukkuinen kuin ampiainen. Hyvin nukutut yöt on olleet myös historiaa viime päivinä, liekkö tukkoisuus sitten herättelee likkaa yöllä. Toivottavasti selvittäis pelkällä vuotavalla nenällä, pidetään peukkuja pystyssä. Myös pikkuveli on keksinyt, että kolmen tunnin unet syöntien välissä on aivan liian pitkät ja niinpä meillä herätään öisin välillä jopa puolen tunnin välein. Noh, yritetään selvitä sit vaikka silmät ristissä ;)
Serkukset kävi koeajamassa rattaita :) Rattaista on tulossa lähiaikoina lisää juttua!


4 kommenttia:

 1. Paranemisia sinne ja koita nyt ite pärjäillä sielä! :)

  -Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa selvittäis vaan nenän vuotamisella, sopii ainakin toivoa :)

   Poista
 2. Ja vihdoinkin mäkin jaksoin/viittin kirjautua tänne ja liittyä lukijaksi! Jos nyt osasin edes tehdä sen oikeen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun liityit ihan virallisestikin lukijaksi, oot kuitenkin aika aktiivikommentoija ;)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!