14.6.2013

Vesipeto x 2

Me ollaan taas täällä mökillä, luksusta sanon mä! <3 Tänään oltiin äidin ja muksujen kanssa neljästään täällä, kun Miika ja isä oli töissä. Käytiin ipanoiden kanssa suuren suuressa Riistavesicityssä kaupassa ja Isla höpötteli siihen malliin kaupassa, että varmasti kaikki kuuli :D Muuten meillä onkin ollut vähän (ai vähän...) känkkäränkkäneiti, joka on alkanut selkeesti reagoimaan enemmän pikkuveljeen ja huutoa on kestänyt jo monen monta päivää. Mustasukkaisuutta kostetaan selkeästi mulle, koska kun ollaan mökillä, niin Isla deletoi mut täysin kaikesta ja vaan mummo kelpaa kaveriks. No, ymmärrettäväähän tuo on ja kyllähän se varmasti ajan kanssa menee ohi, siinä vaan voi vähän kestää. Muksut kävi illalla kylvyssä ja varsinkin Isla tuntui olevan kovasti innoissaan! Veikka taas oli vähän vähemmän innoissaan, kun äiti ja iskä lähti vielä kylvyssä käyttämään, vaikka reppanalla ois nälkä ollut ja siks vähän sitten itkettikin. Nyt kummatkin muksut on onneks unten mailla ja me ollaan saatu viettää vähän vapaata. Sitä oppii kahden pienen lapsen kanssa arvostamaan sitä pientäkin omaa aikaa, olipa se sitten vaikka kaupassa käyntiä tai siivoamista ilman lapsia. Tänään päästiin käymään Miikan kanssa saunassa kahdestaan rauhassa ja sepä vasta olikin luksusta!

Ihanaa viikonloppua kaikille! Me ollaan mökillä sunnuntaihin asti, mitäs teillä kuuluu viikonlopun suunnitelmiin? :)

Iiiiiiso hörppy ja sankko päähän! ;) 
10 kommenttia:

 1. Täälläkin mökkeillään. :) Tiistaina tultiin ja sunnuntaina suunnataan kotiin. Kivaa on ollut vaikkei kovin lämpöisiä päiviä ookaan ollut. Se on aina nautinto kuitenkin olla täällä, poissa kaupungista. :)

  Hauskaa mökkeilyä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökkeily on kyllä ihanaa, vaikka mä en voikaan olla maalla ihan tuhottoman pitkiä aikoja, kaupunkilaistyttö kun oon ;) On se vaan kuitenkin niin erilaista olla täällä, kun kotona! Kiitos samoin myös sinne, nauttikaa!

   Poista
 2. Ihania vesipetoja <3 Pikkuveikan ilmeet kylpyammeessa on huiput! :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä huomaa että pikkuveikka on hyvin syönyt kun alkaa pyöristymään :) Voisitko kertoilla Islan synttärisuunnitelmista? Tarjoiluista yms.? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäbä todellakin on hyvin syönyt ja sen huomaa jo masusta ja reisimakkaroista ;) Islalle on suunnitelmissa vaan todella pienimuotoiset synttärit parin viikon päästä, pikkuveljen ristiäisten aikaan juhlitaan sitten samalla Islaakin isommalla porukalla. Tarjoilut on vielä vähän kysymysmerkki, mutta kuvia varmaan ainakin on luvassa sitten synttäreiden ollessa ajankohtaiset :)

   Poista
 4. No vaikka Isla nyt onkin vähän mustis, niin eiköhän se siitä sitten helpota kun pikkuveikka vähän kasvaa ja Isla saa poitsusta leikkikaveria. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, siihenhän voi mennä aikaa ja sitten ne voikin tapella keskenään ;)

   Poista
 5. Hyvin näyttäs pien jäbä kasvavan :) Ehittäisköhän sitä kahvitella joku päivä ? :) -Minna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäbä kasvaa vallan mahdotonta kyytiä! Tullaan tänään mökiltä ja lähetään vissiin torstaina takas, siinä välissähän ehtis varmaan kahvittelemaankin? :)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!