29.7.2013Me oltiin tänään ensimmäistä kertaa koko kesänä rannalla ja kerta oli Islallekin ensimmäinen, jollei lasketa muutaman minuutin varpaiden kastelua mökillä. Rannalle ei vaan oo tullu lähdettyä, kun Isla on pulikoinut koko kesän mökillä omassa uima-altaassaan. Tänään Miika tuli töistä kotiin jo yhdentoista aikaan, joten päätettiin lähteä iltapäivästä rannalle, kunhan Isla olisi nukkunut ensin päikkärit. Ei me kovinkaan pitkään ehditty olemaan, ennen kuin Miikan piti lähteä taas töihin, mut käytiinpä kuitenkin! Onneks tässä meidän lähellä on tosi kiva uimaranta, jonne kävelee alle 10 minuuttia :)

Isla ei hirveämmin vedessä lillumisesta piitannut, vaikka uima-altaassa tykkääkin pulikoida. Liekkö syy siinä, että allas on aina täynnä leluja, joten on varaa valita. Tällä kertaa meillä oli mukana vain sankko, lapio ja uimarengas. Islan mielestä sankko oli ihan tyhmä, mutta lapiolla oli ihan jees läiskytellä vettä. Rannassa on jonkun verran kiviä ja Isla heittelikin niitä innoissaan pohjaan, kunnes taas noukki ne sieltä ylös ja yritti laittaa suuhun. Mä en tiedä syytä, mutta Isla tuntuu pelkäävän uimarengasta. Muutaman kerran olen kotona Islalle täyttänyt uima-altaan ja neiti on ollut innoissaan, mutta heti kun oon laittanut renkaan myös sinne, on likka halunnut altaasta pois. Tänäänkin laitoin renkaan Islan ympärille, mutta neiti ei tykännyt ollenkaan siitä ja paljon mukavempaa oli uida, kun mä uitin Islaa hieman syvemmällä ilman rengasta. Noh, jospa se ois vaan tottumattomuutta, onhan uimarengas aika uusi ja outo asia.

Me suunniteltiin tänään, että keskiviikkona ois voinut lähtee kans rannalle, mutta katoin just säätiedotuksen ja se lupas sadetta sille päivää. Just niin meidän tuuria. Noh, eiköhän me vielä ehditä polskimaan järvessä :)
 Onko teidän muksut vesipetoja vai viihdytäänkö sielläkin mieluummin kuivalla maalla? :)

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo valkoinen paita! Mistä oot löytäny? :))

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia :)meidän neiti 11kk rakastaa järves polskuttelua :)kauheeta kyytiä konttaa järveen ja itku tulee kun täytyy lähtee pois :/ aluks vähän jännitti et mites toi järviveden lämpötila verrokkina viikottaiset käynit kylpylän altaiden lämmös . No EI haitannut vesipetoa :) meil taas istuma allas kiinnostaa yhtä paljon kun hiekkalaatikolla istuminen Eli tasan minuutti ja sit pikku termiitti on jo kiipeämäs pois :) en muista ooks postannu täst mut teij lempipaikat kotikaupungissa :) lempppari puisto kahvila tms

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut ne vaan on enemmän vesipetoja, kuin toiset :) Islan mielestä altaassa polskuttelu tuntuu olevan tällä hetkellä mukavempaa, mutta voihan olla, että tilanne muuttuu vielä lähitulevaisuudessa. Kiva postausidea, pitääpäs laittaa korvan taakse!

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!