28.7.2013

Must on tullu... shoppailuhullu?

No ei kai nyt sentään, mutta eilen oltiin taas Milon kanssa liikenteessä ja suuntamme oli jälleen vaatekaupoille. Isla jäi mummon ja papan kanssa mökille ja me lähdettiin Miikan mukana kaupunkiin, kun se oli menossa töihin. Mun oli tarkoitus käydä katselemassa henkkamaukan lastenvaatetarjontaa hieman tarkemmin, sillä meillä oli muutama lahjakortti sinne. Noh, lahjakortit meni ja vähän muksujen lahjarahojakin, mutta onpahan nyt uutta vaatetta! Isla hurahti ikään kuin yhtäkkiä ulos 74-senttisistä vaatteistaan ja totesin muutama viikko takaperin, että likalla ei tosiaan oo hirveästi vaatetta, jotka mahtuis. Vastahan kasikymppiset roikkui päällä ja nyt ne onkin yhtäkkiä sopivia! Ostin kaikki Islan vaatteet koossa 86cm, jotta menisivät sitten hieman pidempään. Milon vaatteet oli 68cm, 74cm ja 80cm, koska aattelin alkaa ostamaan pikkuhiljaa myös isompia kokoja, jottei sitten kerralla tarviis ostaa kaikkia jonkun tietyn koon vaatteita. 

Mun oli tarkoitus ostaa Islalle H&M:ltä sellainen harmaa kuorihaalari, joka on ainakin nettikaupassa jo myynnissä. Kivijalkakaupoissa sitä ei vielä tuntunut olevan ja en edes tiedä, onko tulossa ja jos on, niin milloin. Mä eksyin kuitenkin sitten pyörähtämään Name It:ssä ja siellä se oli, Islan välikausihaalari! Noi ihanuudet oli just saapuneet ja hetken haalaria pyöriteltyäni otin sen sitten mukaan. Vaikka puku onkin kokoa 86cm ja aika reilu vielä Islalle, ei se kuitenkaan näyttänyt lainkaan hassummalta päällä. Toi haalarin matsku on softshelliä ja sisäpuolella on sellainen vähän niinkuin fleecevuori. Tosi kivan tuntuinen ja näköinen haalari, saas nähdä miten kestää käytössä :)Tosi hankala oli saada kuvattua tuota haalarin väriä... 
Joka tapauksessa, se on sellainen vähän tummempi pinkki :) 


Tällaisia löytöjä tällä kertaa, nyt vois asettaa itsensä vähäks aikaa shoppailulakkoon! Paitsi, että... Isla tarvii toppahaalarin, sekä kengät syksyksi ja talveksi. Taitaa tyttö äitiinsä tulla, kun maata pitkin kasvaa. Mä olen katsellut jo yksiä aika päheitä popoja syksyksi, saas nähdä millaiset meille kotiutuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!