30.8.2013

Shoppailuterapiaa

Käykö shoppaileminen sitten enää terapiasta, jos tyhjentää tilinsä? ;) Kävin pari viikkoa takaperin läpi Milon vaatteita ja kaivelin esille kaikki 68-senttiset vaatteet käyttöön. Samalla huomasin, että luuloistani huolimatta meillä ei ollutkaan seiskanelosia muutamaa paitaa enempää. Hups. Yleensä teen paljon heräteostoksia lasten vaatteiden suhteen, mutta tällä kertaa lähdettiin ihan varta vasten etsimään Milolle yökkäreitä, paitoja ja housuja, jotta ovat valmiina sitten, kun jäbä siirtyy seuraavaan kokoon. Mä olen edelleenkin järkyttynyt siitä, miten nopeasti Milo on kasvanut Islaan verrattuna! Isla käytti vielä hetki sitten 74-senttisiä vaatteita ja se on Milolla jo seuraava koko, kuuskasit alkaa olemaan jo aika passeleita ja kuuskakkoset liian nafteja. 

Muutamat vaatteista on tulleet tän viikon aikana postissa, kun oon vähän shoppaillut Facebook-kirppiksillä ja löysin jotain kivaa Islallekin! Pidemmittä puheitta, tällainen on tämän ja viime viikon ostossaalis!

KappAhl.

Lindex. 

H&M. 

Islalle samanlainen setti, kuin viime talvena :) H&M. 

Lindex. 

Lindex. 

Kirpparilta, Name It. 

H&M. 

Pitihän sitä nyt Islallekin yhdet farkut ;) Lindex.

Vasemmalla Lindex, oikealla KappAhl. 

Kummatkin kirpparilta. Vasemmalla Zara Baby, oikealla KappAhl.


Huh, taidan pitää taukoa shoppailusta, sillä tilin saldo ei oikein tykkää mun rakkaudesta lastenvaatteisiin ;) 

Mitäs mieltä siellä ollaan näistä löydöistä, pukisitteko omille muksuillenne? :)

P.S. Ai mikä rakkaus raitoihin? Hups...

10 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia kaikki, ja Milon kamppeissa paljon samoja mitä Sampon kaapista lötytyy tai on jokus löytnyt,eli juu kyllä pukisin omalle muksulleni! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taitaa olla aika samanlainen vaatemaku ;)

   Poista
 2. Ihania vaatteita oot löytänyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsille tuntuu löytyvän kivemman näköisiä vaatteita, ku aikuisille!

   Poista
 3. Näyttäis aika paljon samalle kun meidän pojan vaatekaappi ;) JA NIITÄ RAITOJA! Meilläkin on sitä raitaa vähäsen joka paidassa.. niin äidillä kuin pojalla ;)
  Meillä ois seuraavana edessä toppapuvun + talvihatun osto. Onneksi on vasta elokuun vika päivä niin vielä ei tarvi alkaa sen tarkemmin miettimään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en edes tietoisesti osta raitoja, mut silti vaatekaappi on niitä täynnä :D Meillä on haalarit kutakuinkin valmiina, asusteita tarviis vielä :)

   Poista
  2. Poika kasvaa niin kauheeta vauhtia et täytyy varmaan mennä sinne liikkeeseen siinä vaiheessa kun se puku pitää saada HETI käyttöön :D Ihan pienessä ajassa mentiin 86centtisiin ja nyt nekin jo kirraa...Pituutta tuo vaan kasvaa kun mitkään housut ei meinaa pysyä jalassa. Henkselit varmaan laitettava hankintalistalle ;D

   Poista
  3. Meidänkin likka käyttää 86-senttisiä, myös joitakin kasikymppisiä ja ysikakkosia on käytössä, vaikka Islalla ei tosiaankaan tuota pituutta oo hirveesti siunattu :D Henkselit vois olla ihan toimiva ratkaisu, tosin laps saattaa olla muutaman vuoden päästä eri mieltä!

   Poista
 4. Ihana toi muumiruokalappu, enpäs ole jotenkin tajunnutkaan vaatekaupasta hakea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatekaupoista löytyy itse asiassa aika paljonkin kivan näköisiä vahapintaisia kangasruokalappuja :)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!