29.9.2013

Instaweek: 4

Neljäs Instaweek-postaus ja tutulla kaavalla jatketaan. Lapsia, lapsia, lapsia - pääosin :D Pidemmittä puheitta, tässäpä olisi taas kooste meidän kuluneesta viikosta Instagram-kuvien muodossa!


1. On se vaan niin mahdottoman söpö! <3 Uusi huivikin pääsi käyttöön asti!
2. Käytiin pikapikaa ulkoilemassa, kun tultiin siskon luota. Miten ihmeessä tuo takki mahtuu vielä Islalle, se on kokoa 74cm?! Noh, kyllähän hihat ja helma alkaa vähän lyhyiks käymään, mut menee vielä :)


1. Sain kaupungilla ollessa tällaisen kuvan puhelimeen. Miika oli pikkuapurin kanssa imuroimassa. Luksusta!
2. Milokin aloitti nähtävästi pyörimisen sängyssä ja sekös vasta alkoikin pientä miestä suututtamaan, kun pää hakkasi pinnoja vasten ja jalkojakaan ei mahtunut suoristamaan. Reppana!


1. Meillä syödään nykyään lähes kaikki itse ja se on sotkuista puuhaa.
2. Lisäsin Intagramiin ensimmäisen videon Milon höpöttelyistä :)


1. Täräkkänä isomummon luokse lähdössä. Viime talvena neulottu (postaus täällä) villatakki mahtuu vallan hyvin edelleenkin päälle ja hihoissa on itse asiassa vielä vähän kasvunvaraa.
2. Vaikka vihaankin syksyä, lehdet on kyllä älyttömän kauniin värisiä <3


1. Meidän talon läheltä kulkee junarata ja Isla tykkää kovasti katsella aina junia, jos vain sattuvat samaan aikaan tuosta liikkumaan, kun me ollaan sillalla kävelemässä.
2. Käytiin tänään koko porukalla mummilassa syömässä hyvää ruokaa ja tietysti näyttämässä lapsia ;)

Sellainen oli meidän viikko Instagramissa!2 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä jotenki aivan mahtava perhe! :) aina innolla odottelen koska kirjottelet tänne uusia juttuja, kun näitä oikeesti kiinnostaa lukea. Aivan ehdottomasti mun lemppariblogi. :)

  -Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, kiitoksia! Aika ihanaa saada näin positiivista palautetta blogista ja kivaa, että tykkäät ja jaksat roikkua mukana! :)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!