27.9.2013

Kun kotiini iski pyörremyrskyMiksu istui jäähyllä ja Isla meni pitämään seuraa ja ihailemaan itseään peilistä :D


Söppänät <3 Ei oo muuten älyttömästi pojilla kokoeroa, kun ajattelee, että ikäeroa on 5 kuukautta.

"Sanni, ota kuva autosta!", pyysi Miksu. Toi on muuten mun vanha :)Islan kävi välillä antamassa halin veikalle ja toisessa kuvassa onkin koko poppoo pois lukien Miika ja minä. 
Harmi, ettei oikeasti tullut ikuistettua sitä sekamelksaa, kun Sini vierailee lastensa kanssa täällä. Kolme lasta levittämässä leluja ympäri kämppää + yksi kuolaamassa lattioita takaa täydellisen kaaoksen, jonka jälkeen saat etsiä leluja mitä ihmeellisimmistä paikoista. Mikael ajaa kärryllä/potkuautolla hirmuista kyytiä ympäri kämppää ja Isla juoksee nauraen perässä. Vaikka Miksulla ja Islalla ei olekaan vielä yhteisiä leikkejä, löytyy kummallekin aina jonkinlaista tekemistä. Jos ei muuta, niin sitten vaikka lelujen repimistä toisten kädestä ja Islahan tätä siis nimenomaan nuorempana harrastaa :) 

Mä olen ihastellut sitä, miten Miksulla riittää juttua laidasta laitaan ja mitä ihmeellisimpiä tarinoita. Nyt, kun Isla on alkanut toistamaan uusia sanoja perässä, niin odotan innolla, millaista juttua sieltä mahtaa tulla jonkun ajan päästä. Lasten mielikuvitus on vaan jotain niin uskomatonta, että ihan kateeksi käy!

Huomaa, että Islan leikkeihin on alkanut tulla jo kovasti ideaa, kun on leikkinyt isompien lasten kanssa. Varsinkin 2,5-vuotiaan Aamu-serkun kanssa leikityt leikit ovat tuoneet myös meille kotiin leikkeihin syömisen ja juomisen ja niitä harrastetaan koko ajan. Islalla on leikeissä muovisia haarukoita ja lusikoita, joilla hämmentää Herra Hakkaraisen pinottavissa purkeissa keittoa jos jonkinmoista. Ruokia ja juomia syödään maiskutellen ja kupista ryystetään oikein pohjanmaan kautta, tietysti myös muille tarjoten. On tosi ihanaa huomata, miten leikkeihin alkaa oikeasti tulla ideaa ja niihin otetaan muitakin mukaan, vaikka sitten vain koemaistajiksi ;) Pian onkin tiedossa vähän katsausta Islan kehitykseen, malttakaas muutama päivä!

Ihanaa, kun on ystävä, joka käy viikoittain kahvilla (tiistain terapiaistunto)
lätisemässä kaikkea maan ja taivaan väliltä! 

2 kommenttia:

  1. ♡ ei olku ees niitä epäedustavimpia kuvia. Ja vähänkö söpöjä nää meidän mukelot ♥ tiistaina taas? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Epäedustavimmat jääköön naurattamaan mua koneen kätköihin ;) Ipanat on kyllä <3 Ja kyllä, tiistaina näemme!

      Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!