23.9.2013

Poppia!

Me käytiin tänään aamupäivästä Islan kanssa vähän kaupoilla, koska sain viime viikonloppuna päähänpinttymän, että mun on pakko saada likalle Polarn o. Pyretin musta talvihaalari. Toki meillä oli jo käytettynä ostettu henkkamaukan haalari talvelle, mutta en tiedä sitten miten laadukas se on käytössä. Popin haalari on ainakin alkuun vähän parempana haalarina, mutta toivon mukaan kestää myös kunnon rymyämistä :) Meillä ei oo aikaisempia kokemuksia kyseisen liikkeen ulkovaatteista, käyttökokemukset rajoittuvat vain muutamaan bodyyn ja ainakin ne olivat laadukkaita ja säilyivät hyvinä lukuisista pesuista huolimatta. Mulla on aika kovat odotukset tuolle haalarille, joten saas nähdä miten käy! Toivon mukaan haalari periytyy vielä Milollekin hyvässä kunnossa. On noi haalarit ainakin sen verran hintavia, että luulis kestävän. Onneks meillä oli vielä ristiäisistä pari lahjakorttia Popille, tuskin muuten olisin raaskinut ostaa :D Islalle otin haalarin koossa 86cm ja se on vielä aika reilu, mutta haalarin kanssa pystyy kuitenkin liikkumaan ihan hyvin ja alle mahtuu reilusti myös vaatetta. Meidän likkahan on tällä hetkellä jotain reilu 75cm pitkä (tai siis lyhyt), joten luulis haalarin menevän vielä aika pitkään, kun hihoissa ja lahkeissa oli reilusti kasvunvaraa. 


Samalla reissulla mukaan tarttui Popin punaraidallinen hattu talveksi, sekä toinen pipo ja huivi H&M:ltä. Popin pipo sopii hyvin yhteen tuon uuden haalarin kanssa ja vaaleanpunainen pipo sopii H&M:n haalariin :) Islalla on tähän asti ollut huiveina niitä kuolalappuja mitä lie ja ne on ajaneet vallan hyvin asiansa, mutta alkavat nyt olemaan jo turhan nafteja. Nyt käytiin hakemassa H&M:ltä isojen tyttöjen puolelta vähän reilumman kokoinen huivi likalle ja Isla oli aika innoissaan uudesta huivista ja sitä hipelöitiinkin pitkä tovi! Popin hattu on kokoa 48-50cm ja on Islalle just sopiva. Myyjä kehui pipon olevan tosi lämmin ja omilla lapsillaan on pitänyt kypärämyssyä hatun alla vain kovimmilla pakkasilla. Saas nähdä, toivottavasti on hyvä! H&M:n pipo on kokoa 92-104cm ja se on Islalle hieman reilu. Aika venyvää materiaalia on, sillä sain tungettua sen jopa omaan päähäni, ei ollu ihan mun tyylinen :D


Siitä onkin jo jonkun aikaa, kun viimeksi ollaan käyty Islan kanssa ihan kahdestaan jossain. Pitänee yrittää ottaa sitä kahdenkeskistä aikaa hieman useammin, vaikka Islan kanssa onkin aina hermoja raastavaa olla kaupoissa, kun likka yrittää parhaansa mukaan repiä kaiken mahdollisen rekeistä alas ja kärsivällisyyskään ei oo (ylläri) sieltä parhaimmasta päästä. Tämän päivän reissu sujui onneksi ihan mukavasti, vaikka pelkäsinkin kunnon itkukonserttia, kun neiti oli jo aika väsynyt kaupoille lähdettäessä. 


8 kommenttia:

 1. Heeei oisit nyt laittanu kuvan kun tungit ton omaan päähäs.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, eipä tullu mieleen :D

   Poista
  2. Mäkin odotin kuvaa siitä heh
   ;)
   Mutta varmasti on hyvä haalari ja onhan tuo tyylikäs ja käytännöllinen! Ihana tuo pipo myös. :)

   Poista
  3. Turhaan odotit ;) Toivon mukaan haalari on niin hyvä, kuin on kehuttu!

   Poista
 2. Haalari on tosi tyylikkään näkönen, varmasti myös hyvä ominaisuuksiltaan. :)

  VastaaPoista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!