16.10.2013

Aivan tavallinen keskiviikko

Ajattelin kertoa pitkästä aikaa meidän kuulumisia, niitä kun on täällä blogissa ollut aika niukasti viime aikoina. Yksi syy siihen on varmasti se, että olen laiskistunut tosi paljon kameran kanssa ja nykyään ei tule otettua kuvia läheskään niin paljoa kuin ennen, ei edes joka päivä. Ehkä mä nyt yritän vähän tsempata tämänkin asian suhteen, koska oikeastaan tavallisesta arjesta kirjoittaminen on mun mielestä mukavaa ja uskon, että ainakin osa lukijoista tykkää lukea myös ihan sellaisia perushöpinöitä.


Meidän peikkotukka ei tykkää ollenkaan pinneistä ja pompuloista ja 
yleensä hiukset roikkuvatkin silmillä. Ei tunnu likkaa haittaavan :)

Pikkuveljen selkä on myös kätevä leikkialusta. Usein Milon selän päällä onkin rivi dubloja... Mähän otin Islalta vähän aikaa sitten toisen turvalaidan sängystä pois ja siitähän se riemu vasta repesikin, kun likka hoksasi, että sängystä päästään itse pois. Iltaisin Islaa jouduttiin käskyttämään sänkyyn parisenkymmentä kertaa, kuten myös aamuyöllä ja aamulla. Mä luovutin kuitenkin, sillä ramppaaminen aamuneljästä seitsemään kera myöhäisen nukkumaan menon sai mut tuntemaan oloni ihan kuolleeksi, kun en saanut nukuttua ees kohtuullisesti. Vaikka Milo ei syökään enää yön aikana, huuto alkaa aina neljältä ja siitä eteenpäin saa vähän väliä olla laittamassa tuttia suuhun. Kun siihen lisätään vielä Islan kantaminen koko ajan sänkyyn, niin totesin, että annetaanhan sen laidan vielä olla. Mutta eipäs se ihan niin mennytkään. Isla nimittäin keksi, että mähän pääsen myös laidan yli. Nyt likka onkin tullut aina vähintään pari kertaa yössä laidan yli ja tänään Miika sitten otti laidan uudestaan pois, kun huomattiin, että Isla teloo itsensä mustelmille laidan yli kivutessaan. Se jää nähtäväksi, että milloin meidän yöt rauhoittuu kummankin lapsen osalta.

Tänään herättiin koko porukka puoli ysin maissa ja se tuntui huikealta, kun normaalisti ollaan ennen kasia ylhäällä, välillä jopa puoli seiskalta. Mun oli tarkoitus lähteä käymään kaverin luona kahvittelemassa heti aamusta, mutta mittari kertoi ulkona olevan pakkasta ja tiet jäässä, joten nakitin mieluummin Miikalle renkaiden vaihdon ja lähdin liikenteeseen vasta himpun ennen puolta päivää. Voiko edes liikaa ylistää sitä, miten luksusta on lähteä yksin kaverin luokse juoruamaan, ilman lapsia? Sitä tuntee itsensä aivan uudeksi ihmiseksi, kun ehdit juomaan kahvin kuumana ja höpöttämään niitä näitä ilman, että juokset koko ajan taaperon perässä pää kolmantena jalkana. Kotiin tulin puoli kolmen maissa ja Isla oli vasta heränny päikkäreiltä. Aikaisemminhan Isla nukkui aina tunnin päikkärit, mutta kun siirryttiin yksien päikkäreiden taktiikkaan, Isla alkoi nukkumaan 1h 20min - 2h. Tänään meidän likka vetäs 2,5h unta palloon! Miika lähti iltapäivällä töihin ja mä jäin muksujen kanssa kotiin, aivan kuten normaalistikin. Islalla oli tänään taas sellainen päivä, kun mitään ei toteltu ja kiellot tuntuivat kaikuvan kuuroille korville. Sellaisia päiviä meillä on nykyään aika useastikin. No, sitä se tulee olemaan vielä monta vuotta. Illasta saatiin Milon kummit vierailulle, joten en joutunut olemaan koko iltaa yksin ipanoiden kanssa :) 

Tuli muuten mieleen noita kuvia ottaessa, että vähänkö Isla on jo iso tyttö! Sen lisäksi, että Isla näyttää isolta tytöltä, on likka ottanut ihan selkeästi myös isosiskon roolin. Nykyään Isla ja Milo tulee erittäin hyvin toimeen, vaikka joudunkin toisinaan kieltämään ja torumaan pikkuveljen mukiloimisesta. Isla laittaa veljelle tuttia, antaa leluja, silittelee ja halailee. Vaikka ne ei vielä yhdessä touhuakaan, Isla hakeutuu usein leikkimään Milon viereen ja pikkuveli seuraa kiinnostuneena siskon puuhailuja. On ne vaan niin ihania, yhdessä ja erikseen <38 kommenttia:

 1. Kiitän hyvästä seurasta! :) Ja tuo teiän neiti on kyllä mahottoman söpö!!! -Minna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kivaa, pian uudestaan! Söpöhän se on ku mikä, mutta aikamoinen riiviö ;)

   Poista
 2. Bongasin sinut Kuopion lastenkirpparilla tiistaina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Olisit tullu moikkaa :)

   Poista
  2. Tajusin ku olit just lähössä, että se sinä oot. :) Siinä sinun ihan takana olin jotain pöytää penkomassa masuni kanssa. ;)

   Poista
 3. Voi tuota mimmiä mikä ihanuus! Ja on se tuo pienempiki aika söötti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isla on kyllä aika söötti ja niin on pienempiki <3

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!