20.10.2013

Instaweek: 7

Täällä me ollaan edelleenkin, vaikka blogi pitikin pienen miniloman. Me oltiin pitkästä aikaa viikonloppu mökillä ja oli hetkittäin aika tiivis tunnelma, kun mökkiin oli sulloutunut yhdeksän ihmistä, koira ja kaksi kissaa. Mutta huomenna sitten lisää mökkikuulumisia! Nyt palaillaan jälleen kuluneeseen viikkoon ja sen aikana julkaistuihin Instagram-kuviin :)


1. Isla mallaili omia yökkäreitään Milon päälle ja veli ei halunnutkaan luovuttaa niitä enää takaisin :D
2. Enpä olisi ensimmäisenä uskonut, että löydän Halpa Hallista itselleni kengät. Mulle ei ole väliä, mistä vaatteet ja asusteet on ostettu, kunhan hinta ja ulkonäkö miellyttää silmää ja nää on kivat!


1/2. Lapset (Sanni 21wee ja Isla 1wee) innostuivat rakentelemaan dubloilla. Dublot on kyllä kivoja ja osa noista on vieläpä melkein 40 vuotta vanhoja ja varsin käyttökelpoisia vielä!


1. Lisäsin Instagramiin videopätkän Milon höpöttelystä, keneenköhän lie tullut...? ;)
2. Ja sieltä se tuli, ensilumi. Lumi on ihan kivaa, kylmyys ja pimeys ei.


1. Perjantaina kotiin tullessa Milo nukkui kaukalossaan niin tyytyväisen näköisenä, että heitin vaan peiton päälle ja annoin nukkua päikkärit loppuun parvekkeella.
2. Isla oli ihan ihmeissään lumesta. Vaatetus oli ohuehko, kun hurautettiin vaan autolla mun porukoille ja likka ehti sormikkaat kastelemaan alta aikayksikön.


1. Milo vetäs mökillä ennätyspitkät päikkärit vaunuissa!
2. Tein äidille "vähän" listaa siitä, mitä lapsille pitäis neuloa/virkata. Mun toivelista oli aika pitkä...


1. Tänään lähdettiin ajelemaan aamulla mökiltä kotia kohti ja oli muuten nätti ilma!
2. Mun on pitänyt ostaa glögiä jo viikko jos toinenkin, mutta en tietenkään oo muistanut. Tänään sitten ostin, kun ne sattui suoraan siinä nenän edessä olemaan. Mä rakastan glögiä ihan älyttömästi <3


Huomenna palaillaan sitten toivon mukaan kuvien kera meidän mökkiviikonloppuun, joten pysykäähän linjoilla! Toivottavasti teilläkin oli kiva ja rentouttava viikonloppu :)2 kommenttia:

  1. Oi, täytyisi itsekin tehdä glögiä kun sitä tuolla viime joululta on vielä tallessa! :)

    VastaaPoista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!