27.10.2013

Instaweek: 8

Kahdeksas Instaweek. Onko siitä jo todellakin kaksi kuukautta, kun aloin postailemaan blogin puolellekin meidän Instagram-kuvia? Mä ihmettelin jossain vaiheessa kaikkien hullaantumista kyseiseen kuvapalveluun, mutta eipä mennyt pitkään, kun meidänkin kuvia alkoi sinne ilmestyä! Ensimmäinen kuva on lisätty nukkuvasta Milosta 24.6.2013. Kesäkuun jälkeen olen lisännyt 146 kuvaa ja seuraajiakin on jo 79, huippua!


1. On se glögi vaan hyvää! Mä olen aina rakastanut glögiä, kunhan siihen ei laiteta mitään ylimääräisiä härpäkkeitä, kuten esimerkiksi rusinoita. 
2. Tiistaina kävin pikaisesti ostamassa pari purkkia sormivärejä muksuille, jotta päästiin sitten taiteilemaan mummolle synttärilahjaa. On ihan hyvän kokoiset purkit, joten luulis hetkeks riittävän :)


1. Isla on ymmärtänyt sen, että käsilaukku ja puhelin ovat naisen parhaita ystäviä ;) Harmi vain, että Aamu-serkun puhelin oli mennyt rikki ja se ei rallatellutkaan enää tuttuun tapaansa. Isla kantoi koko ajan puhelinta mulle ja kummitädilleen siinä toivossa, josko me saatais se heräämään henkiin. Ei saatu :(
2. Isla laittoi fiksuna tyttönä tutin suuhunsa sen sijaan, että olisi laittanut sen nukelle. Mun mielestä on aina hassun näköistä, kun näkee Islalla tutin tai tuttipullon, onhan niistä luovuttu kuitenkin jo puoli vuotta sitten.


1. Tiistai-iltana me taiteiltiin ipanoiden kanssa kolmestaan mummolle huisin hieno taulu! Olisi ehkä ollut järkevämpää odottaa hetkeä, jolloin Miika on kotona (= lisäkäsipari <3), mutta muistin tietysti mun äidin synttärit liian myöhään ja oli pakko ryhtyä heti toimimaan. Siitäkin selvittiin ja väriäkään ei ollut joka paikassa :)
2. Keskiviikkona käytiin Milon kanssa neuvolassa ja en ehtinyt saada jäbää edes kiinni turvakaukaloon, ennen kuin oltiin unten mailla. Rankkaa tuo neuvolassa käynti!


1. Mä niin tykkään tästä kuvasta, lentävä tiikeri! <3 Siis oikeesti, voiko söpömpää olla?
2. Yksinkertainen, helppo ja nopea lounas. Salaatti ja liha yksinkertaisuudessaan toimii aina ja on mukavaa vaihtelua, meillä kun löytyy lautaselta tosi usein perunaa ja pastaa.


1. Islan mielestä myös pikkuveli tarvitsi helmet kaulaansa, Milo oli ilmeisen ihmeissään siskon touhuista :D
2. Me oltiin tänä aamuna ulkona jo puoli kymmenen, siis sunnuntaina?! Noh, kellojen siirrollakin saattoi olla osuutensa tässä asiassa. Tiukkismutsi höllensi kerrankin pipon kiristystä ja antoi lapsen räiskiä niin paljon lätäkössä, kun vaan ikinä huvittaa. Kurahousujen alta kastui haalari, mutta tyttö oli kuiva, pojot siis Name It:n haalarille!2 kommenttia:

  1. Tuo lentävä tiikeri kuva on kyllä aivan äärettömän söpö! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä! Järkytys oli vain se, että toi jumpsuit meni hetki sitten vielä Islalle ja nyt se onkin jo Milolle sopiva!

      Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!