21.10.2013

Lumessa taapertaa pienet jalat


Me oltiin viikonloppu mökillä, kuten mainitsinkin jo edellisen postauksen yhteydessä. Vasta mökillä Isla sai kunnollisen ensikosketuksen lumeen ja siellä likka pääsikin ulkoilemaan oikein pitkän kaavan mukaan ja useamman kerran, kun ulkoiluttajia oli useampi kappale. Islan mielestä lumi ei ollut kyllä mikään kivoin asia maailmassa, sillä toppahaalari ja lumi maassa kaatoivat likan koko ajan nurin ja paksujen vaatteiden kanssa ylös nouseminenkin on tuhat kertaa vaikeampaa. Jonkun verran likka suostui tepastelemaan lumella, mutta viikonlopun hitti oli ehdottomasti pulkassa istuminen, kiikkuminen tuli hyvänä kakkosena. Sillä aikaa, kun mä hoidin Miloa sisällä, Miika oli töissä ja äiti teki ruokaa, mun sedän vaimo veti Islaa pulkassa mökkiä ympäri varmaan jokusen kymmentä kertaa. Likka olisi istunut pulkassa varmasti vaikka kuinka pitkään, eikä yltyvä lumisade tuntunut haittaavan tippaakaan.
Mä suunnittelin jo viime yönä sängyssä pyöriessä, että Islalle pitää varmaan ostaa kotiinkin pulkka, kun likka tuntuu siitä niin paljon tykkäävän. Eipähän tarvitse sitten raahata tuplarattaita joka paikkaan, kun Milon voi laittaa rattaisiin ja Islan pulkan kyytiin. Islahan istui viime talvenakin pieniä pätkiä jo pulkan kyydissä ja pysyikin siinä ihan hyvin, mutta homma ei jaksanut kiinnnostaa kovin pitkään ja kiinnostuksen laannuttua likka kierähti aina pulkan kyydistä pois mahalleen maahan :D Pulkan ostoa mietittiin jo viime talvena, mutta päädyttiin siihen tulokseen, että se on varmastikin järkevämpää siirtää seuraavaan talveen. 

Viikonloppuna päästiin myös ensimmäistä kertaa testaamaan talvihaalari, jonka ostin Facebookin kirppikseltä vaivaisella kahdeksalla eurolla. Tuo menee varmasti hyvin pikkupakkasilla ja se POPin haalari sitten kovemmilla pakkasilla. Tuon saa mun puolesta vaikka rymytä puhki ja toivon, että POPin haalari säilyisi sitten vähän parempana ja menis toivon mukaan vaikka Milollekin sitten myöhemmin :)

Miten teidän viikonloppu sujui? Joko muuallekin on tullut kunnon kerros lunta?2 kommenttia:

  1. Voi söpöläinen :) Meidän lumet alkaa käydä jo uhkaavan vähiksi, sais tulla lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähän sais tulla, mut 15cm on ehdoton maksimi, mä en halua tarpoa metrisissä kinoksissa ;)

      Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!