22.10.2013

Möksällä

Vielä olisi muutama kuva jaettavaksi meidän kuluneesta viikonlopusta, vaikka nyt mennäänkin jo tiistaissa. Sunnuntaina mainitsinkin Instaweekin yhteydessä, että tunnelma mökissä oli varsin tiivis, kun paikalla oli yhdeksän ihmistä, koira ja pari kissaa. Katteja ei tosin paljoa viikonlopun aikana näkynyt (yllättäen...), sillä ne majailivat joko yläkerrassa tai pihamaalla, koirat kun tuntuu olevan varsin pelottava asia ja Lempi-koira ei ainakaan tilannetta parantanut haukkumalla aina kissan nähdessään. Niin ja kyllä Miinakin osasi puoliaan pitää sähinästä ja murinasta päätellen, joten tunne taisi olla molemminpuolinen ;)
Meillä oli kiva viikonloppu ja oli mukavaa nähdä pitkästä aikaa setää, sedän vaimoa ja heidän poikaansa, sekä tietysti uutena tuttavuutena vuoden ikäinen Lempi-jackrusseli. Isla oli tosi innoissaan koirasta ja Lempiä oltiinkin halailemassa ja silittelemässä aina, kun koira vaan näkökenttään sattui. Jospa mekin joskus hommattaisiin se koira, Isla ainakin tuntuu rakastavan niitä yli kaiken ja nykyään osataan silittää jo kaikkia eläimiä varsin nätisti, eikä se oo enää pelkästään sellaista turkista riuhtomista :D Meidän koirahaaveet on kyllä varmaan aika monen vuoden päässä, sillä en mä jaksais pakata lapsia heti aamutuimaan ulkovaatteisiin ja lähteä ulkoiluttamaan koiraa. 

Yleensä Isla on herännyt mökillä vähintään tuntia aikaisemmin, kuin kotona ja sehän on tarkoittanut, että äiti on noussut likan kanssa viimeistään seitsemältä. Viime viikonloppu oli kuitenkin poikkeus kaavassa, sillä Isla heräsi lauantai-aamuna vasta kasin aikaan, kun me lähdettiin siirtymään alakertaan, kun Miikalla oli töihin meno. Sunnuntainakin Isla heräsi vasta kasin aikaan meidän herätyskelloon. Kotona likka on vetänyt unta yli ysiin asti jo useampana aamuna ja oon joutunut herättämään, jotta ei menis päivärytmi ihan sekaisin. Pitänee siirtää yöunille menoa hieman aikaisemmaksi, jotta ei joutuis aamulla herättelemään.
Sellainen oli meidän mökkiviikonloppu! Ens viikonloppu ollaan jälleen kaupungissa, mutta jospa seuraavana viikonloppuna mentäis sitten taas mökille, koska Islakin tykkää siellä olosta tosi paljon :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!