24.11.2013

Instaweek: 12

Se olisi jälleen sunnuntai, joten on aika käydä tämän viikon Instagram-kuvien kimppuun!


1. Aurinko laskee jo todella aikaisin ja siinä onkin yksi syy, minkä takia en tykkää syksystä ja talvesta. Aurinko antaa hurjasti energiaa ja mä käyn varmaan 10%:lla normaalitehosta, kun on niin pimeää. Käytiin muksujen kanssa ulkoilemassa ja aurinko painui puiden taaksen kolmen aikaan, en ala!
2. Virittelin Muumimukien ympärille valot ja odottelen kauhulla sitä hetkeä, kun Isla kiskaisee johdosta kaikki mukit alas :D Toivotaan parasta...


1. Milo on jo niiiiiin iso poika! Vaikka mä olenkin yrittänyt ottaa paljon kuvia, painaa vauvan tuoksun mieleeni, niin silti musta on tosi haikeaa, että meidän pienimmäinen on jo niin iso.
2. Heh, mä vielä joskus vihasin pinaattikeittoa... Yritän opettaa Islaa syömään monipuolisesti erilaisia ruokia ja samalla olen itsekin onnistunut laajentamaan makumieltymyksiäni.


1. Perjantaina satoi lunta ja arvuuttelin, josko tämä pysyisi maassa. Ei pysynyt ei.
2. Todellinen korufanaatikko! Ranteessa kulkee mukana aina kaksi Nominationia ja pari hätävarapompulaa. Pitäisiköhän opetella pitämään jotain muitakin koruja? :D


1. Niin söpö, en kestä!
2. Tänään kotiin ajellessa maa oli jälleen valkea ja nyt toivon todellakin, että tämä pysyisi maassa. Olen niin kyllästynyt loskaan, veteen ja harmauteen. Tahtoo lunta!

Joko teillä on lunta?

P.S. Siis mitä tää Blogger tekee oikeesti noille kuville?! Osa kuvista on toki rakeisia, kun on pimeessä puhelimen kameralla otettu, mutta tänne siirrettäessä niiden laatu huononee vielä moninkertaisesti. Auttaisikohan, jos kuvat tallentaisi jonnekin muualle ja linkittäisi sitten tänne?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!