28.12.2013

Tiikeri... eikun apinalapsi
Ei riittänyt enää Islan kylppärissä oleva korokejakkara, vaan tällä kertaa piti nousta jo telkkaritasoa ja sohvaa vasten. Huh, onkohan mikään kohta enää turvassa pienemmältäkään termiitiltä? Kovasti yritettiin nousta seisomaan telkkaritasoa vasten - ihan vielä ei onnistunut, mutta tuskin siihen pitkään menee. Mitä isosisko edeltä, sitä pikkuveli perästä. Milo osaa avata telkkaritason kaapit ja vaatekaapeillekin mennään isosiskon perässä tyhjentämään alinta hyllyä. Islalla meni hieman pidempään hoksata kaikki jekut, mutta pikkuveljellä on oiva esimerkki näyttämässä koiruuksia. Mä vaan jaksan edelleenkin ihmetellä sitä, minne mun kaksi pientä vauvaa hävisi...2 kommenttia:

 1. Voi herranjestas miten taitava pikkumies!!:)
  Mä oon monesti just miettinyt, että kun tää meidän tapaus oppi kaiken melko nuorena niin mitenkäs sitten jos joskus tulisi toinen. Oppisiko se vieläkin aikasemmin kaikki kun on joku näyttämässä mallia?!:D
  Taas on kyllä Milolla niin ihana puku päällä! Meillä on vähän samanlainen yökkäri tyypillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milolla on ollut kyllä hirmuinen kiire liikkumaan, mutta ainakin toistaiseksi näyttäisi siltä, että ryömimistä lukuun ottamatta muut taidot tulevat ainakin liikkumisen suhteen aika lailla samoja aikoja Islan kanssa :)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!