19.1.2014

Instaweek: 20

Täällä ollaan edelleenkin hengissä, vaikka viikonloppu onkin pidetty matalaa profiilia. Miika pääsikin jo torstaina kotilomille astman takia ja me saatiin koko perhe sitten vähän pidennetty viikonloppu. Viikonloppuna tehtiin vaikka ja mitä, vaikken kovin ahkerasti näköjään Instagramia muistanutkaan päivitellä. Kone on pysynyt kiinni keskiviikosta asti, joten se selittänee myös blogin hiljaisuuden :) Täällä kuitenkin ollaan taas ja päivittelen viikonlopun kuulumisia mahdollisimman pian!


1. Maanantaina sain nauttia teen melkein rauhassa, kun Isla touhusi omiaan ja pienempi veteli vielä sikeitä. Tällainen on harvinaista herkkua, sillä yleensä nautin teeni ympäri asuntoa juosten, kylmänä ;)
2. Pari minuuttia ja eipä ollut enää siistiä. Isla on keksinyt nyt uuden taidon ja tuonne hyllykön päälle kiivetään ihan koko ajan. Islan mielestä kirjojen lukeminen hyllyn päällä on lattiatasoa mukavempaa, kun veli ei pääsekään kuolaamaan kirjoja ja repimään niitä käsistä.


1. Torstaina juhlistettiin oikein terveellisesti sitä, että Miika pääsikin reilua päivää aikaisemmin lomille! Huh, onneksi mäkkärisapuskat ei kuulu jokapäiväiseen ruokavalioon.
2. Joku oli vähän väsy ja jaksoi vaan maata lattialla ja syödä koiran koipea. Lenssu tuntuu vieneen kaikista voimat ja varsinkin Milosta sen huomaa, kun keskimmäiset päikkärit ovat olleet kestoltaan 2-2,5h sen normaalin tunnin tai puolentoista sijaan.


1. Perjantaina käytiin pyörähtämässä Ikeassa, jottei elämä kävisi turhan tylsäksi. Mä niin vihaan noita Ikea-palapelejä, mutta toi ei ollut todellakaan pahimmasta päästä kokoamisen suhteen! Yritän muistaa ottaa kuvan blogin puolellekin lopputuloksesta :)
2. Tällainen ilopilleri löytyi lauantaina klo 06.50 sängystään, äitiä olisi kyllä vielä vähän väsyttänyt... Toi töyhtö on niin suloinen!


1. Ostettiin perjantaina uusi turvaistuin ja Isla pääsikin koeajamaan sitä lauantaina, sillä Milo on tuohon Cybexiin vähän turhan lyhyt. Minä niin vannoin, ettei meille tule ikinä palkki-istuinta, eipä juu... 


Toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu, meillä ainakin oli! Yöunet on jääneet vähän turhan lyhyiksi tällä ja edellisellä viikolla, joten taidan siivota pikaisesti pupun häkin ja painua peiton alle!
2 kommenttia:

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!