23.2.2014

Instaweek: 25

Instaweek meinasi jäädä kokonaan julkaisematta, koska aloin vasta nyt illalla väsäämään Milon kuukausikatsausta ja sekin meinasi vallan unohtua... Miten mä en voinut muistaa, että meidän iso poika täytti tänään yhdeksän kuukautta? Noh, sattuuhan näitä :D Tällä viikolla Instagramista on löytynyt kasa kuvia, mutta myös kaksi videota! Olenpas mä ollut ahkera!


1. Toi pipo on vaan niin överisöpö! Jäbä nukkui rattaissa vain viisi minuuttia normaalin puolen tunnin sijaan, joten ei ihmekään, jos toinen meinasi sammua kiikkuun :)
2. Islalle on tainnut jäädä mieleen kummittelemaan taannoinen tallireissu, sillä tuonkin keinuvekottimen kyydissä toisteltiin koko ajan, että "eppa eppa". 


1. Muistatteko vielä blingbling-korun, jonka esittelin hetki sitten blogissa? Nyt kaulakoru vaihtui, mutta auto pysyi samana. Isla tuli mun luokse korun ja auton kanssa ja osoitti, että haluaa ne yhteen. Sen jälkeen blingbling-koru käytiin kiikuttamassa veljen kaulaan :D
2. Tämä on ihmeellistä! Isla istuu paikoillaan pidempään, kuin puoli minuuttia! Meillä on hoksattu Pikkukakkosen hienous ja Isla onkin tahtomassa aina pitkin päivää "pikka pikka". Ihanaa, kun saa hetken omaa aikaa, Milo päikkäreillä ja Isla Pikkukakkosta tuijottelemassa, luksusta.


1. Milo sammui ihan yhtäkkiä pöytään ja hipaisin vahingossa kyljestä, heti alkoi kuulumaan naurua. Kutittelin vähän lisää ja toinen vain räkätti sen minkä ehti :D Video löytyy täältä.
2. Huomaatteko, kuinka taiteilija keskittyy työhönsä? Meillä piirtäminen on edelleenkin suuri hitti ja Isla jaksaa piirtää pitkiäkin aikoja putkeen.


1. Tämän kuvan teksti oli, että ei hyvältä näytä ja eihän se hyvin päättynytkään. Voi kun jellonat olis pelanneet tän pelin yhtä hyvin, kuin USA-pelin! Harmi, että Rask joutui olemaan sivussa :(
2. Eihän herkuista voi kieltäytyä, jos ystävä tuo, eihän? Syntisen hyvää, mutta toisen jätin sentään Miikalle!


1. Tämä kuva tuli vastaan Instagramissa ja pakkohan se oli jakaa! Selänne ja Granlund oli kyllä aika kova kaksikko olympiajäillä. Hieno maajoukkueura Teemulla takana ja se päättyi mitaliin, mahtavaa!

Sellainen viikko Instagramin puolella! Hieman erilaista, kuin normaalisti, koska mukaan mahtui myös muutama olympialaisiin liittyvä juttu. Kivaa sunnuntaita teille <3

2 kommenttia:

  1. Oon elänny pimennossa ku tajusin vasta nyt oikeesti että sulla on blogi!:D söpöjä lapsukaisia:) t. Hanski

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just itse asiassa mietin pari päivää sitten, että ketkäköhän kaikki tutuista/puolitutuista mahtaa lukea tätä, kun aika moni on tullu sanomaan, et "Ai niin, luen muuten sun blogia!" :D

      Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!