25.5.2014

Kisafiiliksissä


Huh, millainen peli just nyt on menossa! Veikkaan, että aika moni on telkkareiden ääressä tällä hetkellä, mutta ajattelin tulla pikaisesti kertoilemaan meidän kuulumisia samalla, kun vilkuilen koko ajan telkkaria ja mun sydän jyskyttää hulluna, kun peli on niin jännä! Mulla ois pari valittua sanaa sanottavana esimerkiksi tuomaripelistä, mutta ehkä en ala nyt siitä nurisemaan. Toivottavasti pojat hoitaa pelin kotiin ja päästään juhlimaan kultaa. Mitali sentään on varmistettu ja ei se hopeakaan huono ole, vaikka haluankin uskoa, että kyllä me tämä vielä viedään, vaikka vastapuoli pelaakin sikaa välillä. Mun kisastudiossa ei tungosta ole, kun muksut on onneksi nukkumassa ja Miika on töissä. No onneksi Miikalla on ensi viikolla useampi vapaapäivä, joten tää sunnuntaivuoro ei haittaa. 

Me käytiin tänään taas anoppilassa, kuten yleensä joka sunnuntai tapana on. Läträsin muksuille aurinkorasvaa joka paikkaan ja pistettiin kesävermettä niskaan, kun ulkona paistoi niin ihanasti aurinko ja oli tosi lämmin. Heti, kun kotiovesta ehdittiin pihalle, alkoi tuulemaan ihan pirusti ja muutaman minuutin päästä vettä tulikin kaatamalla. Ulkoilu mummilassa vaihtui sisätiloissa kököttämiseen, kun ulkona tuli vettä ja ukkonenkin murahteli useampaan otteeseen. Lapsia sisätiloissa oleskelu ei tuntunut haittaavan, onhan mummilassa kuitenkin eri lelut kuin kotosalla ja niillä ei tule leikittyä joka päivä - ne on siis tietenkin paljon mielenkiintoisempia. Kotiin tultiin neljän pintaan ja Miika menikin sitten kuuteen töihin. 


Ensi viikolla meinattiin viedä ipanat Puijon torniin katselemaan maisemia ja saas nähdä josko jotain muutakin keksittäisiin, kun Miikalla on tosiaan muutama arkivapaa. Lapset menevät viikonlopuksi sitten mummon ja papan luokse mökille, joten meillä taitaa olla Miikan kanssa tiedossa taas suursiivous kotona :D Mä vähän vihjailin, että makkarit vaihdettaisiin taas toisinpäin, sillä Isla on jatkuvasti vaatehuoneessa, sinne kun pääsee muksujen huoneesta. 

Nyt mä lähden kannustamaan Suomea voittoon!6 kommenttia:

 1. ihana toi sun toppi. Mistä se on?-heidi

  VastaaPoista
 2. Oot ihanan kaunis! Toi vika kuva on täydellinen<3

  VastaaPoista
 3. Sinun tyttösi Isla on tosi kaunis niinkuin äitinsä (: ja aivan samaa näköä! Ja peli oli todellakin tiukka ja jännä! Mut Venäjä sai voitettua kultaa!/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Peli kaatui kyllä vähän tuomarien töpeksimiseen, mutta ensi vuonna uudestaan!

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!