22.5.2014

PinnasänkyongelmaHetki sitten oli puhetta yökkäriongelmista, nyt on kyse pinnasänkyongelmasta. Meillähän Milo nukkuu pinnasängyssä ja saakin nukkua vielä jokusen tovin siellä, mutta Isla on nukkunut jo vajaan vuoden ajan isojen tyttöjen sängyssä. Muutama viikko takaperin Isla keksi, että Milon sängyn voi raahata aivan toiseen paikkaan ja sen jälkeen sinne voi kiivetä ja herättää pikkuveljen luvattoman aikaisin aamulla. Silloin kun Milo oli vielä paljon pienempi, Isla kiipesi pinnasänkyyn ja rojahti useamman kerran pikkuveljen päälle, mutta sitten se vain yhtäkkiä loppui, eikä sitä kestänyt loppujen lopuksi kuin viikko tai kaksi. 

Nyt Islalle on suurinta hupia pinnasänkyyn kiipeäminen ja usein löydän aamuisin sängyn keskeltä huonetta, kumpikin lapsista peuhaa tyytyväisenä pinniksessä. Huoh. Ei mun maailmaa kaada se, että sänky seilaa ympäriinsä tai että Isla kiipeää sinne, mutta likan ei kyllä tarvitsisi herättää veljeään. Iltaisin joudun valvomaan ovenraosta Islan puuhia ja käskemään useamman kerran takaisin sänkyyn, kun likka lähtee ryöstöretkelle veljen sängyn luokse, josta voi hakea pupuja ja kaupanpäällisiksi vielä siirrellä pinniksen jonnekin. Sänky on aika kevyt ja alla on huopatassut, joten Isla jaksaa hyvin liikutella sitä ja Milokin on alkanut hoksaamaan, että sänkyä voi siirrellä, onnistuu myös tuollaiselta vuosikkaalta.

Toivottavasti tämä olisi taas jokin vaihe ja kiinnostus hommaan laantuisi pian, en jaksaisi olla koko ajan viemässä pinnasänkyä oikeaan paikkaan. Ehkä Islasta onkin tulossa sisustussuunnittelija ja äidin valitsema paikka sängylle ei vain yksinkertaisesti miellytä Islan tyylisilmää? ;)2 kommenttia:

 1. Apua, mua naurattaa ihan hervottomasti, höppänä tuo tyttösi!! Vaikka uskon kyl et sulla ei oo siinä tilanteessa hurveen hauskaa varmaan kun sänky ottaa jalat alleen..
  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asialle on naurettu vaikka kuinka paljon, mutta siinä vaiheessa, kun raahaat pinniksen kymmenennen kerran kymmenen minuutin sisään takaisin paikoilleen, ei paljoa naurata :D

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!