15.6.2014

Nikkarointia ja nautiskelua

Isla seurasi ikkunasta, kun mummo grillasi kodassa lihaa :)

Kylläpä on ollut tekemistä kerrakseen ja muutaman päivän tauko blogista teki ihan hyvää taas vaihteeksi! Kolme postaamatonta päivää ja musta tuntuu siltä, että edellisen tekstin kirjoittamisesta on kulunut vähintään ikuisuus, normaalisti kun kirjoitan lähes joka päivä. Mun mielestä kannattaakin jättää läppäri rauhaan siinä vaiheessa, kun tuntuu, ettei juttua oikein riitä kunnon postaukseen ja toisaalta kyllä tekemistäkin on ollut sen verran, että kerrankin olin fiksu ja en tinkinyt yöunista blogin takia. 

Perjantaina pakattiin lapset autoon ja hurautettiin mun vanhempien kanssa mökille, Miika jäi raatamaan vielä yhden yövuoron töihin. Kun lapset saatiin unten maille, suunnitelmat muuttui vähän lennossa ja ilta sohvalla löhöten vaihtuikin vähän toisiin hommiin, kun otin naulapyssyn käteen ja alettiin iskän kanssa paneloimaan uuden lisähuoneen kattoa. Paneelien ja listojen sahaaminen ja naulaaminen ei varmaan kuulosta kovin hehkeältä, mutta mä ihan oikeasti tykkäsin siitä. Pitkästä aikaa mä pääsin tekemään käsilläni oikeasti jotain ja vasta silloin muistin, kuinka paljon rakastankaan kaikkea tuollaista väkertämistä omin pikkukätösin.


Muutama minuutti mökillä ja lapset olivat ehtineet jo räjäyttämään kaikki lelut...

Lauantaina pienet herätyskellot pärähtivät soimaan puoli seitsemältä, Milo itseasiassa kailotti jo aikaisemmin, mutta nukahti vissiin uudestaan tai ainakin minä nukahdin :D Liian vähäiset yöunet ja aikainen herätys, väsymys painoi hartioissa ja silmissä. Sinnittelin muutaman tunnin lasten kanssa, sitten oli pakko kipittää ottamaan päiväunet. Alkuillasta Miika tuli hakemaan minut mökiltä veljensä kanssa, tarkoituksena oli suunnata Kalis Cruisingiin tsekkaamaan vähän autoja, muita suunnitelmia ei  illalle ollut. Lopulta lähdin baarista juuri ennen pilkkua, pitihän sitä käydä näyttämässä Miikan pikkuveljelle vähän paikkoja 18-vuotissynttäreiden kunniaksi ;) Mäkkärin kautta kotiin nukkumaan ja kahden jälkeen oltiinkin hakemassa jo lapsia mökiltä. Loistava ilta ja tänään oli myös loistava olo, ei siis koomaamista vaikka yö venähtikin aika pitkäksi.

Uskomatonta, että juhannus on jo alle viikon päästä! Vasta oli lunta ja odoteltiin kevättä, kohta päivä alkaa lyhenemään ja iltaisin valoisaa ei riitä enää niin pitkään, eikä meillä ole vielä ollut edes kunnon helteitä! Pari lyhyttä jaksoa kyllä, mutta tällainen vilukissa ainakin kaipaa lämpöä ja rantakelejä vielä paljon! Kesä tänne nyt heti - KIITOS.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!