5.6.2014

Pikkumiehen synttärilahjasaalis

Mä en ole vielä kirjoittanutkaan tänne Milon synttäreistä ja syy lienee se, että niitä ei olla varsinaisesti ehditty vielä juhlimaan. Tuskastelin juuri sitä, että tässä kuussa joka viikonloppu on täynnä tekemistä, joten voi olla, että muksujen synttärit siirtyvät sitten heinäkuun alkuun, mutta eipä se ole ehkä niin justiinsa. Otettiin kuitenkin pieni varaslähtö synttäreihin ja saatiin mun sisko tyttärensä kanssa kahvittelemaan meille pari viikkoa sitten, juuri päivää ennen varsinaista synttäripäivää. Koska kyseessä oli pienimuotoinen kahvittelu, ostin kaupasta vähän herkkuja ja kävin hakemassa pikaisesti tuosta vierestä Trubelta pullaa ja riisipiirakoita, ne on vaan niin hyviä! Itse kokeilin ensimmäistä kertaa rieskarullia ja nekin tuntuivat kelpaavan paremmin kuin hyvin, osan jouduin säilömään jääkaappiin, jotta seuraavallekin päivälle riittäisi, kun mun äiti oli tulossa kahvittelemaan.

Koska varsinaisia synttärikemuja ei olla vielä pidetty, on lahjoja kannettu tänne vähän kerrallaan, kuka nyt on sattunut sopivasti pistäytymään. Mä toivoin, että meidän leluvuori ei kasvaisi aivan hillittömäksi ja siksi halusinkin, että jos jotain leluja Milo saa, niin sitten mielellään Brion junarataan osia tai dubloja. Junarataa meillä ei vielä ollutkaan, joten mun sisko toi Milolle kaksi pakettia ja niilläkin sai jo vallan passelin kokoisen radan naperoille. Isla innostui radasta kovasti ja oppi nopeasti kasaamaan paloja yhteen, Milon mielestä kaikki osat oli vallan passelia ruokaa. Vuosikkaalla kaikki menee vielä suuhun, mutta tuskin menee pitkään, että Milokin hoksaa junaradan tarkoituksen. Minna-kummilta Milo sai ihanan Muumi Viidakko-setin, jota en taida raaskia edes käyttää. Isla sai ristiäisissään kummiltaan Marimekon Karkuteillä-setin ja sekin on käyttämättömänä kaapissa, kun en uskalla käyttää niitä :D Mari- ja Paavo-kummilta tuli Milolle oma pienen pieni Nomination, joka tosin valikoitui Islan suosikiksi. Milo ei korusta välittänyt, mutta olisittepa nähneet Islan - joku ihan vähän ylpeänä kantoi korua ranteessaan ;) Nominationin lisäksi Milo sai kummeiltaan shortsit ja t-paidan, mummilta Marimekon pitkähihaisen ja mummolta rahaa kumppareihin, jotka ostetaan sitten vähän lähempänä syksyä. Mun mielestä lahjasaldo oli varsin sopivan kokoinen ja hyödyllinen, mitään turhaa krääsää ei ole ainakaan toistaiseksi tullut ja siihen oon enemmän kuin tyytyväinen, sillä esimerkiksi leluja tuntuu jo nyt olevan aivan liikaa. 

Toivottavasti heinäkuussa saataisiin järkättyä joku viikonloppu, jolloin ehdittäisiin pitää kunnon kekkerit kummallekin lapselle. Eihän noin pienet vielä sellaisia osaa vaatia, mutta olisihan se kivaa päästä vähän panostamaan ja kun mä olen tässä lähiaikoina harjoitellut sitä leipomistakin! ;)


2 kommenttia:

  1. oi mitä lahjoja :) meiltäkin löytyy tuo muumisetti ja se on niin ihana !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Muumisetti on kyllä aivan ihana! Huono puoli vaan on se, etten raaski käyttää sitä, kun pelkään Milon viskaavan lautasen tai mukin lattialle, vaikka meillä ei harrastetakaan astioiden heittelyä :D

      Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!